Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Őrült ex barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrült ex barátnő?

Figyelt kérdés

Egyszer rájött, hogy hazudtam egy kis hülyeségben, még aznap szakítottunk is. A veszekedés közben a buszmegállóban felpofozott. Miután már nyilvánvaló volt a szakítás, felhívott egyik este, negédes hangon érdeklődött, hogy mi van velem, majd közölte, hogy reméli nem gond, de jópár sráccal, jópár alkalommal megcsalt és én még ahhoz is buta voltam, hogy hazudni tudjak. Azt hittem itt már vége lesz, mert letiltott mindenhonnan, de esténként, hajnalban privát számról hívogat, egy hülye gyereket utánam küldött, hogy verjen meg, egyszer 4-5 rajzszöget találtam a kocsim kereke előtt, még szerencse hogy nem hajtottam bele.

Konkrétan olyan mint egy elmebeteg. A kapcsolat alatt SOHASEM látszott rajta ez egy cseppet sem. Mit csináljak vele?

2020. dec. 24. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És a nők félnek talizni egy férfival. Inkább abbahagyni egy nővel na az.. :D
2020. dec. 24. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
2020. dec. 24. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
A rajzszög simán elgörbül, nem tudja kilyukasztani a kereket akkor sem, ha beleáll, mert túl rövid a tüskéje.
2020. dec. 24. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Hany eves ez a csaj? Jelentsd fel zaklatasert.
2020. dec. 24. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a problémája? Ő megcsalhat, de te nem hazudhatsz egy apróságot? Gyűjtsd a bizonyítékokat, és ne vedd fel neki a telefont, semmit ne reagálj. Ezzel később megfenyítheted..
2020. dec. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!