Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok szakítás után a közös képeitekkel?
4 hónapja szakítottam a barátommal (2 és fél évig voltunk együtt, ő volt az első barátom). Nagyon sok közös képem van vele a telefonomon, és néha bele szoktam futni, ha visszakeresek valamit a galériámban. Viszont ilyenkor mindig elkap a nosztalgikus érzés, és eszembe jut sok minden róla, de én nagyon szeretném már teljesen elengedni és teljesen továbblépni, hogy eszembe se jusson, viszont azért sajnálnám, ha örökre eltűnnének az "emlékeim" a fiatalabb koromból.
Szerintetek csak akkor fogom teljesen kiverni a fejemből, ha törlöm a képeinket?
Ti mit csináltatok az ilyen közös képekkel?
20L
Én általában el szoktam rejteni.
Ezt úgy értem, hogy egy olyan biztonsági kulccsal védem le amit nem tudok megjegyezni és elhelyezem őket egy külső meghajtóra amit elrakok a fiókba. A kulcsot pedig egy másik meghajtón tárolom.
Bár nem sokszor csináltam ilyet, de így több idő még hozzáférek és nem 10 másodperc. Meg nem is tárolom őket máshol. Így ha eszembe is jut, mire eljutnék odaáig, hogy megnézhessem már nem akarom.
Kövezzetek meg, de én mindig töröltem mindenhonnan a közös képeket és kivágtam minden olyan dolgot, amit tőle kaptam, de nem használati tárgy. Nincs értelme tartogatni, a következő kapcsolatra kell koncentrálni, nem az előzőekre. A következő párom ne legyen "áldozata" semminek, ami az exszel kapcsolatos, én ezt vallom a képek szintjén is.
De ez csak én vagyok.
Én is a kitörlés pártját fogom.
2 tartós kapcsolatom volt. Az egyik 3év, a másik 5évig tartott. Rengeteg közös képpel, közös emlékkel.
Szakítás után kitöröltem, kidobtam mindent. Tény, hogy sok jó pillanatunk volt, de a volton van a hangsúly. Nem véletlen lett vége.
Ha folyamat a múlton rágódnék, noszralgiáznék, akkor nem a jelenben élnék.
Szakítás után adtam időt magamnak, a gyászra, addig megtartottam, nézegettem őket, majd mikor úgy éreztem ideje továbblépni, töröltem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!