Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Merő véletlen lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merő véletlen lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem szoktam ide kiírni kérdést, de nem tudom ezt mire vélni.

Szóval van egy férfi egy közösségi oldalon, aki mindig akkor változtat profilképet, mikor én illetve mikor rakok valamit fel, akkor ő is. Ezzel önmagában nem is lenne semmi. De olyanokat rak fel utánam, mintha válaszolna arra, amit én tettem fel előtte és a profil is hasonló eset. Nem vagyunk ismerősök a hálózaton, csak néha megnézem az ő adatlapját és innen lett ez a nagyon szembetűnő felismerés, és ez nem csak egy vagy két esetben történt így, hanem folyamatosan.

Ezek szerint olyan, mintha nézegetné ő is az én profilom.

Lehetséges ilyen? Vagyis nem csak beképzelem ezeket vagy merő véletlen lehet?

Ti mit gondoltok?

2020. dec. 20. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért a helyedben gyorsítanám a közeledést, mert a végén még jön valaki más, aki célratörőbben hajt rá és elviszi. Szóval ne "t.kölj".:)
2020. dec. 22. 06:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idosek vagytok? Inkabb beszelj vele, ha akarsz tudni valamit.
2020. dec. 22. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!