Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon elitelendo amit erzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elitelendo amit erzek?

Figyelt kérdés

3 hete szakitottunk a parommal. Az utobbi honapokban mar ereztem, h nem olyan a kapcsolat mar. (Nem szeret, a talakozokat tobbszor elsunnyogta, nem volt mar olyan erdeklodo...)

Na a lenyeg, h emiatt mar augusztus ota kb. Napi szinten jott ram a boges...

A szakitasunkkor mondta ki, h mar nem szeret...sztem mar nyar ota nem, csak gyava volt megmondani meg szakitani is. Amugy aug. eleje ota csak egyszer szexeltunk, szoval nem a szex miatt nem szakitott.

Szoval azota azt kivanom, h barcsak valaki vele is ugyanugy banna, ahogy o velem. Olyan jo lenne valahogy bosszutallni, h ot bogjon at 5 honapot es erezze magat olyan rosszul, mint en.

Ez elintelendo?

2020. dec. 20. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, igazából meg lehet érteni. Én is éreztem már hasonlót amikor elárultak vagy átvágtak. Azt kívántam, hogy majd ő is remélem hasonlóan jár, egy olyan személlyel aki szeretni fog. De rájöttem, hogy ez nem visz előre. Főleg nem abban, hogy elfelejtsem.

Igazából bosszút semmiféleképpen ne állj. Próbálj meg túllépni rajta.

2020. dec. 20. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudtam augusztus óta, hogy ez lesz, akkor miért nem próbáltál vele erről beszélni?

Amúgy teljesen jogos, amit érzel én is voltam már így. De bosszút nem érdemes állni.

2020. dec. 20. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt, ez teljesen természtes gondolat.

Az elválásnak/elengedésnek vannak fázisai, az első, hogy sajnálod magad, nem akarod elhinni, hogy vége stb, a második a düh, amikor mérges vagy rá, és mindenféle hasonlót kívánsz neki. Ez is el fog múlni, és átveszi a helyét más érzés, ahogy szépen elengeded, és a végére közömbössé válik, már nem kívánsz neki rosszat, nem érdekel, hogy mi van vele, teszel rá magasról.

(sajnos sokan idáig nagyon nehezen jutnak el, van aki évekkel később is még egy randin képes arról beszélni, hogy meg tudná fojtani az expasiját, aztán kiderül, hogy nincsenek együtt 2 éve. Na ő még megrekedt abban a fázisban, ahol te vagy most)

2020. dec. 20. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Azért bosszút nem tudom miért kellene állni, hiszen őszintr volt, nem csalt meg, nem tett semmi rosszat. Az, hogy nem mondta azonnal, hogy szakítsatok, érthető, hiszen valószínűleg neki is idő kellett, hogy teljesen tisztába kerüljön magával, az érzéseivel, nehogy megbánja, stb.
2020. dec. 20. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is kívántak már ilyet, én is kívántam már exemnek. Sőt, kívánom is, mert még elég friss a seb, de azért remélem nem fogok itt megrekedni.
2020. dec. 20. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!