Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogom végre elfelejteni és ki keveredni ebből?
Lassan egy éve mentünk szét. ez egy 4 éves kapcsolat volt.
az is igaz hogy még minden nap eszembe jut valami miatt, akár rossz akár jó dolog miatt.
nem tudok tőle szabadulni.
néha egyenesen rám tör (főként esténkent fordul elő mert egyedül vagyok) h mekkora csalodast okozott és akkor kilátástalannak tűnik minden.
nem szeretem már, sőt leginkább gyűlölöm mert megcsalt és hazudott de nem tudok szabadulni az emlékétől.
hogyan felejthetnem el?
Mikor leszek ezen túl vajon?
lesz ilyen valaha?
27N
#9 vicces vagy 😄
#3 nálatok mi volt a baj?
Nem viccelek.
Amúgy nagyon sok a közös bennünk, pl neked sincs társad és nekem sem.
5-ös vagyok.
Nekem is hazudott, én buktattam le,nyomoztam ezerrel.. Nem volt kellemes érzés, mikor igazam lett.
Utolsó nap már csak ültem szótlanul mellette az autóban, hallgattam a jövőről szovogetett terveit, vidám volt, normális, kedves, aranyos. Majd fogta magát és elment randizni. A randi ideje alatt "szereztem" egyértelmű bizonyítékot, addig bíztam benne, hogy nem lesz igazam. De igazam lett. A tényekkel és rengeteg kérdéssel vártam haza. Már aznap elment, bár még akkor is jött a kamu, hogy neki nem jelent semmit. Rá 4,azaz 4 napra már közös szerelmes fotó jött velem szembe.. Igaz, nem az ő részéről, hanem az utódom részéről. Igazából szóhoz sem jutottam. Nem éreztem sem bánatot, sem dühöt. Annyit tudtam kibokni, hogy ez mi a f...?! :D
Azóta kicsit nyugodtabb a lelki világom, mert addig persze kattogtam, vajon mi lett, osszejonnek-e a történtek ellenére. Mert az exem persze azt adta elő, hogy szingli. De úgy tűnik, az sem hatotta meg az utódom, hogy a történtek után én szóltam neki, hogy mina helyzet. Puszta jó szándékkal, hisz neki is ugyebár hazudott. Hát úgy tűnik nem hatotta meg, hogy mind a ketten hülyének lettünk nézve, sőt, még volt kedves rá pár napra közzétenni azt a cuki tartalmat, hogy láthassam, hogy az exem mostmár az övé.
Józan ésszel átgondolva, szerintem egyik részéről sem egészséges, amit csináltak, de ők tudják, ez már nem az én dolgom. Meg is érdemlik egymást igazából, erre mást nem tudok mondani a továbbiakban, és nekem már nem is kell...
Szóval együtt tudok veled érezni teljes mértékben, de ennyi idő után már végképp ne hianyold őt...
Sok sikert a továbblépéshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!