Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki szakítás után 1.5 évvel újra össze jött az exével ?
Figyelt kérdés
Vagy tudtok ilyen sztorikat mi lett a vége neki ?2020. dec. 5. 11:50
1/3 anonim válasza:
Ismerni nem ismerek, de biztos vannak ilyenek, itt is olvasni ilyet.
Akkor működhet, ha az akkori problémák már nem állnak fenn, illetve nem bizalmi problémák miatt ért véget a kapcsolat.
Én fél év után próbálkoztam, nem ment, ismét szakítottunk néhány hónap után.
Ismét a bizalmamba fogadtam, de nem változott semmit jó irányba, csak hazudott és átvert + tett erre egy lapáttal még azzal, hogy ismerkedett is mellettem.
Ez volt a pont az I-re.
Nektek miért ért véget anno a kapcsolat? Ez nem mindegy azért.
2/3 anonim válasza:
Mi 1.4 évvel utána jöttünk össze... sajnos nem tudok segíteni :(
3/3 anonim válasza:
Mi 11 év után jöttünk össze újra, de már csak azt csináljuk együtt, ami régen is működött, a szexet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!