Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ő a tökéletes vagy nincs ló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő a tökéletes vagy nincs ló, jó a szamár is?

Figyelt kérdés
Ő szakított velem, hosszú kapcsolat volt. Fiatalok vagyunk, nekem első kapcsolat, neki sokadik. Hiányzott, szeretem, vártam rá, de most bizonytalan vagyok az újrakezdésben. Szeszélyes vagyok, sokszor őt hibáztattam, paraszt voltam vele, ő meg titkolta az érzelmeit, inkább magára vállalta a hibákat csakhogy ne veszekedjünk, ez lett a kapcsolat veszte, csúnyán szakított velem, magyarázat nélkül szinte. Úgy érzem, hogy őszintén szeretem, de találhatnék mást is, de úgy gondolom mindenkinek vannak hibái, semmivel nem lenne jobb mással, ismerjük egymást és egymás szeszélyeit, változhatnánk. Viszont félek, hogy csak azért érzem ezt, mert nincs kedvem ismerkedni, nehéz találni valakit, akiben minden megvan és akit el tudok fogadni/aki el tud fogadni engem és mivel adott már egy ilyen személy, csak a kényelem miatt mennék bele.

2020. dec. 1. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
"semmivel nem lenne jobb mással" ---> ez egyáltalán nem így van. Ezt senki nem tudhatja, amíg nem ismer meg másokat.
2020. dec. 1. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Talán inkább van egy kis lustaság is nemde? :)
2020. dec. 1. 11:21
 3/10 A kérdező kommentje:
De ezt honnan tudhatom biztosra, hogy mit is érzek? :(
2020. dec. 1. 12:12
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Ha szeretnéd tudnád.
2020. dec. 1. 12:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Biztosan szeretem, ebben biztos vagyok.
2020. dec. 1. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
4 kapcsolatom volt, mindenkivel más volt, a negyedikben éreztem, hogy ez az amit kerestem és ő is, már házasok vagyunk és jön az első babánk. Érzi az ember, ha azzal van akivel le akarja élni az életét, lustaság miatt nem maradtam a többi kapcsolatban.
2020. dec. 1. 12:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Találkozzak vele párszor és érezni fogom?
2020. dec. 1. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod,de ha szakított veled úgymond indok nélkül, akkor ő se annyira biztos benned. Erre szokták mondani, hogy a káposzta jó csak felmelegítve.
2020. dec. 1. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a második.
2020. dec. 1. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...ŐSZINTÉN, te mit választanál, ha nem telne 20 milliós BMW-re?

A.: Életed végéig jársz busszal.

B.: Veszel egy a pénztárcádnak megfelelő, olcsó kocsit, amivel simán eljárkálsz ide-oda, kényelmesen, olcsón, nem menetrendekhez kötve.

2020. dec. 1. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!