Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szerezzem vissza az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza az exem?

Figyelt kérdés
1 évig voltunk együtt, 3 hete szakitottunk. Én 22, ő 21. Nagyon sokat veszekedtünk főleg miattam, sok hülyeségből kezdeményeztem veszekedést és ez lett a vége. Az elején neki fájt jobban, de multkor találkoztunk, hogy odaadjam az itt maradt cuccait és ahogy láttam jól van már nagyon és azt mondta túllépett. 1 hete kezdtem érezni hogy mennyire hiányzik és még mindig szeretem. Nagyon megbántam hogy vége lett. Nem akarok olyan válaszokat hogy lépj túl mert pont az a célom hogy újra összejöjjek vele mert mèg mindig szeretem. Néztem sok videót, a 30 napos semmiféle kontaktus beválhat? Szakértők szerint ha látja hogy nélküle is jól vagyok és élem az életem, az jobban visszatéríthet hozzám mintha könyörögnék, hogy kezdjük újra. Idővel hiányozni fogok neki, és átgondolja megérte e szakítani. Szerintetek beválhat?

2020. nov. 29. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tényleg lépj tovább a saját érdekedben. Én is voltam hasonló helyzetben, évekig nem tudtam magam 100%-ban túltenni egy fél éves kapcsolatot. ÉVEKIG. Szánalmasnak éreztem magam, mivel neki már rég vőlegénye volt és én még mindig rajta rágtam magam.
2020. nov. 29. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemnem, az ő érdekében hagyd, ne mérgezd tovább a felesleges veszekedéseiddel. Keress más energiaforrást, olyat aki élvezi ezt veled
2020. nov. 29. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarsz visszaszerezni valakit, aki nem figyel rád és nem is szeret téged? Ha elhagyott, akkor tuti nem szeret. És nem véletlenül veszekedtél vele annyit, amennyit. Mielőtt bármiféle akcióba kezdenél, ezt gondold át.
2020. nov. 29. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy nem hiszek a játszmázásban. Szerintem egyedül az őszinte, egyenes beszéd vezet eredményre. (3 voltam)
2020. nov. 29. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem keresed és majd hiányozni fogsz neki ez baromság!

Mit gondolsz? odamegy majd könyörögni, hogy edd vissza? Te produkáltad a dolgot. Örült, hogy megszabadult tőled.

Ez saját tapasztalat.

Velem is összeveszett az exem szakítással fenyegetett. Aztán szakított is. Tájára se mennék soha. Egy férfinek sincs kedve a nők értelmetlen hisztijéhez. Max van eki eltűri.

Én sose mentem utána. Ő írogatott, meg próbált visszaszerezni. Na soha!

Egyébként még csak most fogsz rájönni mekkora hülyeséget csináltál, mert milliószor jobban fog még hiányozni.

26/F

2020. nov. 29. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg hiába várod itt a nagy világegváltó megoldást. Egy megoldás van: elfogadod és továbblépsz. Hosszú távon csakis ezzel jársz jól, csak még nem tudod. Majd 1 év múlva hálát adsz magadnak, ha most megléped és végleg lezárod.
2020. nov. 29. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Én most szakítottam a csajommal. Egy hisztis, manipulatív kötekedő szemèlyiség volt. Többször is fenyegetett szakítással, manipulàlt szinte minden eszközzel mèg a szexel is.

Nagy megkönnyebbülés. Lassan, módszeresen leépített. Soha nem próbàlnàm újra.

A nök sokkal durvábban tudnak bàntamazni mint a férfiak.

2020. nov. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!