Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem hagy békén még mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagy békén még mindig?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztus 18-án láttam utoljára az exem. Akkor szakítottam vele fél évnyi kapcsolat után. Gondoltam, hogy felnőtt ember módjára (25 éves volt akkor) megérti, hogy nekem az nem kapcsolat, hogy hétvégente találkozgatunk, mivel 100 km van közöttünk. Ő vidéki, én budapesti. Ráadásul többször is fontosabb volt neki péntek esti inni a haverjaival és csak szombaton reggel jött hozzám, így még kevesebb idő jutott egymásra. Berágtam és kitettem. Augusztusban eljött, elvitte a nálam hagyott cuccait és hazament este. Majd ezt követően jött a fekete leves:

Kezdetben csak hívogatott messengeren, instagramon (videóhívás), viberen. Majd miután mindenhonnan tiltva lett, elkezdett kamu instagram fiókokat gyártani és kamu e-mail címekről írni. Hol bocsánatért esedezett, hol elmondott minden utolsó k-nak. Én figyelmen kívül hagytam egy idő után, ismeretlen számokról kezdett el hívni, némelyik e-mail-ében bevallotta hogy éjszaka lement egy nyilvános telefonhoz és arról hívogatott... természetesen mindennemű megkeresése süket fülekre talált részemről. A kapcsolatunk befejezése után szeptemberben nekem már új párom volt, aki azóta a vőlegényem is. Amikor hivatalossá tettük a közösségi oldalakon is a kapcsolatunkat egy ideig abbamaradtak az exem zaklatásai. Eltűnt teljesen. Én ugyan tiltottam mindenhonnan, de nyilván valahonnan tudnia kellett, hogy kapcsolatban vagyok. Kezdtem fellélegezni, hogy végre vége a névtelen hívásoknak, e-maileknek...

Aztán két héttel ezelőtt megint elkezdődött. De most már egy fokkal magasabb szinten. Amikor szakítottam vele teljes mértékben ellehetetlenítettem magamtól, csak ezt az egy megoldást láttam a lekoptatásában. Az addig mindig nyilvános instagram fiókomat priváttá tettem és alaposan szűröm, hogy ki akar követni. Aki egy kicsit is gyanús (kevés követő, kevés bejegyzés amik alapján szintén nem eldönthető hogy kicsoda-micsoda az illető) egyből kukázom és többnyire mindenhol csak személyesen megismert embereket jelölök vissza/követek vissza vagy engedélyezem a követést. Legutóbb, azaz 2 hete egy 22 éves lány profilja kérvényezte hogy követhessen. Szépen ki volt dolgozva, a bio is. Minőségi képek voltak fent egy lányról, viszont szemet szúrt az egyik fotón hogy az illető pont oda valósi ahova exem, ráadásul pont abban a városrészben készült a fotó ahol ő lakik, néhány utcányira. Kicsit sok az egybeesés már így. 10 ezres kisváros. Talán még annyi sem. A lány abszolút nem említi hogy bármi köze lenne a településhez, sőt, direkt úgy van megszerkesztve a fiók hogy csakis Budapesten él és sehol máshol nincs érdekeltsége. Viszont a fotók zöme abban a városkában készült ahol exem is lakik. Így 99% hogy neki is köze van a dologhoz, csak már fogalma sincs hogyan kövessen engem és az új életemet.

Neki nagyon fájt az, hogy az új párommal minden tökéletesen alakult és alakul. Utaztunk már együtt Londonba 1 év alatt, Erdély, Franciaország... Vele vannak programok és legalább úgy érzem, hogy stabil jövőt nyújt egzisztenciálisan is. Exem mindössze ennyire képes. Állandóan követ és gondolom magában szid, meg a haverjainak.

Kicsit idegesítő. De úgy vélem, hogy még mindig nem meríti ki a zaklatás fogalmát, elvégre nem üzent jó ideje, mindössze ennek a "lánynak" a profilja gyanús nekem.

Okkal vagyok dühös?

25N

2020. nov. 25. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. nov. 25. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen ez a kérdés ugrott be erről. Esetleg nem ő a volt párod?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2020. nov. 25. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah, akkor ezt a kérdést is ugyanaz írta ki, csak most a csaj szemszögéből gondolom. Beteg vagy srác, orvos látott már esetleg?
2020. nov. 25. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!