Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak kellemetlenebb” cikisebb helyzeteitek?
Szóval... sokat próbálkoztunk (5-8) ott lent hogy sikerüljön.. rossz volt a méretezés kettőnk részéről.. mire eljutottunk oda hogy... leeresztett a lufi és kínomban nem bírtam tovább röhögés nélkül.
Ezért más szakítana?
Egyéb, ciki/vicces eset?
Akkor leírom újra, ez a stílus valahogy nem az én reszortom, de ha jobban értitek..
Kb 5-8x próbáltunk lefeküdni, túl szűk vagyok, ő pedig túl nagy, mire sikerült volna teljesen meghalt a szerszám, és.. hát igaz nem úgy akartam volna a helyzetet hogy rajta nevetek, csak ez a sok botladozás így ütött ki, ezért akar szakítani, és a kérdésem az lenne ez mennyire normális? Tényleg ennyire bunkó lettem volna? És hogy volt e valakinek hasonló/ciki esete?
Fordítsuk meg a helyzetet.
Te, hogy örülnél neki fordított helyzetben ha kinevetnek?
Amúgy beszéljétek meg, hogy nem rajta nevettél, hanem egyszerűen a helyzeten.
Így érthetőbb.
Nem akarattal tetted, de egy ilyen helyzetben ez egy hatalmas megalázás egy férfi számára.
Ez elég sz@r helyzet. Igazából nincs olyan férfi aki ezt ne venné magára.
Ha mégis megpróbálnátok újra akkor azt javaslom használjatok síkosítót és kezdjétek lovagló pózzal. Könnyebb lesz ha te érzed, hogy milyen tempóban ülhetsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!