Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mennyi idő után jonnek ra a férfiak hogy hibáztak/hibát követtek el a szakítással?
Szerintem ez egy az egyben az adott személytől függ és nem pedig az illető nemétől. Illetve nagyban függ a szakítás körülményeitől, kicsit az életkortól (első csalódás mondjuk jobban földhöz vág, mint egy sokadik, de egy erősebb csalódás egy komoly kapcsolat "vége" bármilyen korban keményebb, mint egy kisebb románcocska vége).
De ezt így, hogy "a férfiak" meg "a nők" nem lehet megítélni, mivel túl nagyok az eltérések nemen belül. Egy lazább ember hamarabb túljut a dolgon, mint egy romantikusabb/érzékenyebb valaki.
És még mennyi egyéb dologtól függ... Ez a kérdés nagyon általánosítani, egyszerűsíteni próbál.
Nekem 2 év után írt exem, hogy mennyire megbánta, és még mindig szeret. Gondolhatod, mennyire vettem komolyan.
Lehet, hogy X idő után rájönnek (ez mindenkinél más), de igazából lényegtelen. Számomra komolytalan egy olyan ember, aki eldob magától, aztán ha nem jön össze neki az élet, megpróbálja visszakönyörögni magát.
Én nem tudom, mert nálunk KÖZÖS volt a döntés végül is... elkezdtem eltávolodni érzelmileg, felkészültem - és TUDTAM, hogy nem lesz tovább!
Később változott körülöttünk sok minden. MEGTEREMTŐDÖTT az a lehetőség is: ÉN HAGYJAM MÉGISCSAK FAKÉPNÉL!
Szerencsére volt MINDKETTŐNKNEK elég türelme ahhoz, hogy VÉGET ÉRJEN. Ilyen happy end is van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!