Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem, hogy szakítottam? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy szakítottam? Hosszú: előzmény s tényekre bontba vonnallal

Figyelt kérdés

No-ban él a srác egyszer taliztunk én mentem ki hozzá, akkor még úgy voltam vele ha más nem " nyaralok".

Egymásba szerettünk karácsonyra voltak tervek hova megyünk.

De nekem borzalmasan fáj ez a távollét, hogy nincs itt az akit szeretek és a telefonhoz beszélek,videoban látom csak " reality show" érzésem van, hogy nekem be kell kapcsolva legyen a kamera.

Nekem sose volt távkapcsolatom főleg nem kameráztam soha senkivel.

Mindig beszéltük mikor jön haza jövő nyár vége, október...szeptember...talán tavasszal.

Két munkahelye van.Nyílván van felmondási ideje meg ezt azt elintézni.

Én azon rágtam be végleg, hogy azt mondta " emberségből" ha igény van rá akkor marad még pár hónapot, mert sokat segítettek neki. Jófej mindenkivel csak épp velem a " szerelmével " nem.

Most ígérgeti, hogy bírjam ki ezt a " kis" időt,( febr. Márc jönne haza) mert nehéz időszak de utána mi leszünk a legboldogabbak.

Én nem hiszem, hogy hirtelen már februárban jönne, ez tipikusan az, hogy " nem akar elveszteni így fűt fát ígér"

Tudom csak púp vagyok a hátán úgy érzem azért vagyok, hogy ő ne legyen magányos :( Azt mondja nem így van nagyon szeret, ír meg keresett is töbször, de nem akarom hogy jobban fájjon.

2020. nov. 2. 08:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

De neki erje meg eldobni mindent a hazadert, az allataidert??

Mi a parommal picit tobb mint 1,5 evig eltunk tavkapcsolatban. 2 havonta talalkozas, altalaban ket hetet toltottunk egyutt,majd ismet jo par hetig semmi. Napi szinten orakon at videon beszelgettunk, filmeztunk, foztunk...mi megoldottuk :)

Fontos reszlet, hogy 1200 km-re voltunk egymastol. Nem kapkodtuk el a donteseket, szepen atbeszeltuk, hogy ki hol latja a jovojet, hol lehet jol ervenyesulni stb, egyszeruen MINDEN szempontot figyelembeveve dontottunk arrol, hogy hol kezdjuk el a kozos eletunk! Ma mar 3 eve egyutt! Egy onzo pi**a lennek, ha eldobtam volna ot, csak azert mert makacsul ragaszkodtam volna a jol megszokott kornyezethez! Egy kapcsolatban nemcsak korulotted forog a vilag Kerdezo!

Mindenesetre jol dontottel, mert a srac majd talal maganak egy kevesbe onzo es maganakvalo baratnot.

2020. nov. 2. 09:27
 12/22 A kérdező kommentje:

Neki is van itthon háza egyébként. Mi nem tudunk 2 havonta találkozni főleg a vírus miatt.

Azért tettem fel, mert érdekelt ki mit tett volna. Lehurrogni nem kell egyből a másikat,de nem is vártam mást én senkihez nem írtam csúnyán nem tudom másoknak miért kell alpári stílust felvenni. De köszönöm szépen az ócsároló szavakat.

Éjt nappalá téve dolgozik 2 helyen s hétvégén... Woowww dream... Én jól keresek nem fogok kimenni mosogatni szarért, mert nekem az lenne a fizumhoz képest ezt ő is megértette, mert tudja mennyit keresek.

De az ő érdekében igen jól döntöttem.

2020. nov. 2. 09:38
 13/22 A kérdező kommentje:

Mellesleg elgondolkodtam igen rajta, hogy kimegyek, de se az adott nyelvet nem tudom se az állataimat kire hagyni.

Ő ezt megértette s azt mondta haza jön, mert szeret. A ma is keresett s mondta haza jön, mert szeret és kint nem boldog mert egyedül van csak a munkának él.

Szívesen megadom az elérhetőségét és lebeszélhetitek róla, hogy mekkora egy idióta h engem szeret és haza akar jönni

2020. nov. 2. 09:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem êrtem miért kell csúnyán beszélni a másikkal...
2020. nov. 2. 10:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Te se dobnad el miatta.
2020. nov. 2. 11:12
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen , pont azért döntöttem így. Vírus miatt nem tudunk.

A videózgatás meg tudjuk az nem olyan.

2020. nov. 2. 11:27
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem dobnám el, mert nekem itt van a családom is, lehet lovagolni az " én tetves házam miatt miatt" de igen van itt tetves házam is, állataim, barátaim.

Ő kint van egy idegen országban, idegen nyelven beszél, rengeteget dolgozik de nem boldog, családja is itthon van hiányoznak neki ezért akar haza jönni, de igen én már nem akarom, mert csak bele zavartam az életébe.

2020. nov. 2. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem túl reagálod. Felesleges hiszti. Elhiszem, hogy szereted és nehéz a távolság és már nem bírod, de sajna vannak kényszer helyzetek és tudni kell kompromisszumot kötni.

Örülök, hogy te ilyen sikeres vagy Magyarországon, de ne csak a saját érdekeidet nézd. Valószínűleg egy jobb élet reményében ment külföldre dolgozni, voltak/vannak tervei amihez pénz kell. Szeretne Ő is jól élni, megteremteni a pénzt a jövőre, családra stb. Az hogy te jól keresel közel sem biztos, hogy Ő is egyből belecsöppen valami tuti melóba. Kitudja, hogy találna munkát így a vírus idején... Azért ez nem egyszerű. Gondolni kell arra is, hogy legyen félretett pénze amíg nem talál munkát. Nyilván férfi létére nem egy Nő nyakán akar élősködni.

Az én párom is külföldön dolgozik, úgy volt szeptemberig. De a vírus miatt mivel itthon jelenleg nincs túl jól fizető munkalehetőség, megbeszéltük, hogy sajna muszáj még októberig maradnia.

Közben sok lett a meló kérték maradjon még 1 hónapot utána elengedik.

December elején jöhetne haza végleg leghamarabb. De az ünnepek és a leállás miatt decemberben csak 2 hetet kell dolgozniuk utána januárban indul újra a meló. Úgyhogy megint tolódott... Marad decemberig aztán haza jön és január elején még vissza megy dolgozni január végéig. Valahogy muszáj kibirni.

Sok mindent figyelembe kellett vennünk. Anyagiakat, mi lesz ha haza jön, amíg nem talál munkát legyen félretett pénz bőven, vannak dolgok amiket a házon újítani akarunk az is pénz... És neki is vannak vágyai amit szeretne saját magának finanszírozni.

Szóval sok mindent kell mérlegelni.

Nem mellesleg 1xer találkoztatok. Oké most nagy a fellángolás... Aztán együtt lesztek x hetet és lehet kiderül, hogy mégsem olyan tuti a dolog... Ő meg feladta az életét. Gondolom ezzel ő is tisztában van ha ezt az utat választja, hogy haza megy végleg akkor ezt a lépést úgy kell megtennie hogy ha veled még sem alakul jól a dolog, ő se üljön pénz és minden nélkül a lakása közepén.

Ez nem egyszerű. Szóval én nem tartom jogosnak a kiakadásod. Ha ez évek óta húzódna azt mondom itt már gáz van... De ebben az esetben, hogy szinte együtt sem vagytok, az sem biztos, hogy ez ténylegesen hosszú távon működni fog... Erre a bizonytalanságra Ő képes feladni dolgokat az szerintem egy nagy döntés. Te meg ha nem teszel semmit szerintem az a minimum, hogy vársz... Mindkettőtöknek nehéz tudom, de ez nem a világvége.

2020. nov. 2. 13:49
 19/22 A kérdező kommentje:

De én nem akarom az életét tönkre tenni de, neki is van nem egy jó szakmája amivel nem utcaseprőnek fog elmenni. Félretett pénze neki is és nekem is van.

Tudom van egy férfi büszkeség,de szívesen besegítek neki amíg nem talál munkát. Most mi az az 1-2 kenyérrel meg felvágottal több?

Nem lett sok a munka..sőt lehet megint leállnak mint tavasszal. Ő csak jófejségből akar kint maradni ha kéne még. ( Most őszintén melyik főnök fogja bárhol mondani, hogy oké húzzal nem kellesz?)

Másodállást keresek, hogy ebből legyen még több megtakarítás. Pedig nincs szükségem másodállásra, mert jól keresek 2 féle megtakarításom is van amihez bàrmikor hozzáférek.

Szerintem ez a részemről nem semmi.

2020. nov. 2. 14:03
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
Jól tetted, semmi jövőtök nem lenne. Távol éltek egymástól, egyikőtök sem akar költözni. Miről kell itt még gondolkodni?? Könyörgöm egyszer találkoztatok, ez nem volt igazi kapcsolat, véget ért mielőtt elkezdődött volna.
2020. nov. 2. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!