Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után töröltök minden közös "emléket" facebookról?
Randizom egy sráccal, akinek volt előttem egy hosszú kapcsolata. Régebbi bejegyzésekben, 1-2 fotón még a régi barátnőjével együtt van megjelölve. Engem egy kicsit zavar, hogy ha átpörgetem az oldalát, akkor biztos belefutok olyan hozzászólásba, bejegyzésbe, ami a régi barátnőjével kapcsolatos.
Lustaságból nincs kitörölve vagy mert még mindig ragaszkodik?
Amikor én szakítottam az utolsó mondatig töröltem mindent.
Próbáltam...a felénél elfáradtam.
Amúgymeg nincs mit tagadni rajta.
Az életem része volt évekig.
Én igen. A férjemről van 1 kép 500 millió évvel ezelőttről az exével, valami haverja tette ki. Más semmi.
Nem csináltam belőle ügyet.
Én a közös képeinket leszedtem, de nem éltünk nagy közös életet Facebookon, szóval nem volt nehéz leszedni azt a néhány közös képet.
Amúgy, én a telefonomból sem töröltem a közös képeinket. Nem szoktam nézegetni, sőt, az elmúlt egy év alatt(amióta szakítottunk), egyszer ha végigpörgettem. Olyan régiek, nem szoktam úgysem a telefonomban lepörgetni odáig. A másik meg, hogy nem haraggal váltunk el, egy tök rendes pasi, kedves, szerelmesek voltunk, szóval számomra egy szép emlék. Nem törlöm. Ennyi. Ő is az életem része volt.
Igen, törlök mindent, főleg a közös képeket és posztokat. A többi nem érdekel, ezekből meg nincs sok.
Megilleti a jövőbeli partnert, hogy ne kelljen az exemmel osztoznia akármilyen formában. Az ex az ex, amint szakítunk, kizárom az életemből. Nem haragszom rá, csak ignorálom. Törlöm a számát, törlöm ismerősök közül, archiválom az üzeneteit, ha nem tartja az illő távot, le is tiltom. Törlöm a képeket, közös bejegyzéseket, a közös romantikus tárgyakat (mindent, ami nem a semleges használati tárgy kategória), eltüntetem. Nem kérdezek felőle, nem beszélek vele, ha összefutunk csak köszönök.
Szerintem ez így tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!