Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jól döntök? Friss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntök? Friss kapcsolat, szakítás

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hónapok óta ismerkedek a barátommal, de külső tényezők miatt csak 1 hónapja vagyunk együtt rendesen. Vagyis csak elméletileg, mert azóta teljesen megváltozott a hozzáállása. Alig beszélünk, keveset találkozunk, amit persze mindig a sok munkára fog.Én is sokat dolgozok, mellette önkénteskedek, de mégis szakítok rá időt. Ezt 1 hete megemlítettem neki, és végül kibukott belőle, hogy nem tudja készen áll-e egy kapcsolatra. Időt kértem, de már 3 nap után a szakítás mellett szólt minden. Úgy érzem ha már most kételkedik az később csak rosszabb lesz. Nem szeretnék így indítani egy kapcsolatot. Csak néha előjön belőlem, hogy lehet türelmetlen vagyok és idővel minden jóra fordulna. És pont ezzel szúrom el. Ti mit gondoltok erről, jól döntök, ha szakítok vele?

21L/27F

2020. okt. 26. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem igen, ha azt sem tudja, mit akar, nincs értelme.
2020. okt. 26. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is jól döntesz. Majd akkor kezdjen ismerkedni, ha úgy érzi, hogy készen áll egy kapcsolatra.
2020. okt. 26. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem hagysz ki semmilyen lehetőséget, ha szakítassz - gondolom ettől félsz a legjobban. Ne félj, ha ő egy nagy szerelem lenne, akkor már éreznéd, és nem kételkednéd. Hamar kiderül, hogy két ember passzol-e, nem érdemes hónapokon keresztül még "próbálgatni" és folyton plusz egy esélyt adni a másiknak. Jobban teszed ha még most kilépsz a dologból, minthogy idővel kötődni is kezdj hozzá jobban és nehezebben menjen a szakítás.
2020. okt. 26. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Beszélj vele erről.
2020. okt. 26. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztm is beszélgess vele erről.

Párommal is így voltam az elején, én nem tudtam, hogy kell e egyáltalán kapcsolat.

Aztán jóban maradtunk, nála aludtam és ennek 2 év, most házat vettünk.

Már 100 százalékban biztos vagyok benne, hogy ő kell és szeretem nagyon.

Ilyen is van.

N

2020. okt. 26. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem bírom az iylen határozatlan pasikat. Nem arról van szó, hogy most rajongjon meg döntse el egyből hogy te leszel a felesége, de ha még energiát se akar abba fektetni, hogy egy normális szintet fenntartson, eljárjon veled ide oda, akkor nincs értelme. Nem hiányzol neki annyira, meg van nélküled. Ha futsz utána, az megalázó, lehet hogy a végén elfogad majd mert megszok, de ami szabályt a a kapcsolat elején felállítasz az úgy marad végig. Magyarul ezentúl mindig te fogsz a kapcsolatért küzdeni, mindig te fogod a problémákat megoldani vagy lenyelni. Hosszú távon válás lesz a vége.
2020. okt. 26. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól döntöttél. Ugyanilyen helyzetben voltam nemrég, nem tudta eldönteni, hogy mit akar, én meg ezzel így nem tudtam mit kezdeni. Semmi értelme.
2020. okt. 26. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem már az első héten döntenie kellett volna. Aki nem esik beléd a 2. randin az kuka! Minek az idődet töltened piszmogókkal?? Csak lemaradsz a jó lehetőségekről!

Ennek ez a menete:

1. randi, ismerkedés.

2. randi vallomás!!!

Fél év múlva lánykérés!

2. év házasság!

Aki ezt nem tudja teljesíteni az ne nevezze magát férfinak!

2020. okt. 26. 11:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!

Szükségem volt egy kis független megerősítésre.

6-os nagyon rátapintottál a lényegre, teljesen egyetértek.

Szakítottam, nagyon megkönnyebbültem.

2020. okt. 26. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!