Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntök? Friss kapcsolat, szakítás
Sziasztok!
Hónapok óta ismerkedek a barátommal, de külső tényezők miatt csak 1 hónapja vagyunk együtt rendesen. Vagyis csak elméletileg, mert azóta teljesen megváltozott a hozzáállása. Alig beszélünk, keveset találkozunk, amit persze mindig a sok munkára fog.Én is sokat dolgozok, mellette önkénteskedek, de mégis szakítok rá időt. Ezt 1 hete megemlítettem neki, és végül kibukott belőle, hogy nem tudja készen áll-e egy kapcsolatra. Időt kértem, de már 3 nap után a szakítás mellett szólt minden. Úgy érzem ha már most kételkedik az később csak rosszabb lesz. Nem szeretnék így indítani egy kapcsolatot. Csak néha előjön belőlem, hogy lehet türelmetlen vagyok és idővel minden jóra fordulna. És pont ezzel szúrom el. Ti mit gondoltok erről, jól döntök, ha szakítok vele?
21L/27F
Sztm is beszélgess vele erről.
Párommal is így voltam az elején, én nem tudtam, hogy kell e egyáltalán kapcsolat.
Aztán jóban maradtunk, nála aludtam és ennek 2 év, most házat vettünk.
Már 100 százalékban biztos vagyok benne, hogy ő kell és szeretem nagyon.
Ilyen is van.
N
Szerintem már az első héten döntenie kellett volna. Aki nem esik beléd a 2. randin az kuka! Minek az idődet töltened piszmogókkal?? Csak lemaradsz a jó lehetőségekről!
Ennek ez a menete:
1. randi, ismerkedés.
2. randi vallomás!!!
Fél év múlva lánykérés!
2. év házasság!
Aki ezt nem tudja teljesíteni az ne nevezze magát férfinak!
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
Szükségem volt egy kis független megerősítésre.
6-os nagyon rátapintottál a lényegre, teljesen egyetértek.
Szakítottam, nagyon megkönnyebbültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!