Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mihez kezdjek exem ellentmondá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek exem ellentmondásos viselkedésével ?

Figyelt kérdés

3 hónapja szakított velem a párom több év együttélés után azzal a mondattal , hogy ő már belefáradt a kapcsolatunkba . A szakítás előtt pár héttel lebukott , hogy az egyik kolléganőjével beszélget . De persze bizonygatta, hogy én teljesen félre értem, ő engem szeret , soha semmiért nem adnà fel a kapcsolatunkat .

Annyi gerinc nem volt benne, hogy személyesen szakítson velem , SMS-ben közölte velem, ha haza érek a céges útról , akkor csomagoljak. Mivel külföldön voltam továbbképzésen , így esélyem se volt hazajönni . Közben megtudtam , hogy aznap, amikor szakított velem , azt a kolléganőjèt hazavitte a közös hàzunkba , sőt a szüleinek is bemutatta a lányt.

Mikor “hazaértem” , összecsomagoltam , ő meg játszotta az ártatlan és a megbántott felet , zokogott , mint egy kisgyerek. Másnap már költöztette a helyemre az újdonsült barátnőjét . Nem is beszélt velem 1 hónapig , aztán írt egy üzenetet , hogy sajnálja , de ő nem tud arra várni , hogy megváltozzak. Összetörtem a szívèt, mert a karrieremre próbáltam koncentrálni az utolsó fél évben . Aztán ismét eltelt pár hét és megint írt, hogy nem tudja mikor tudja feldolgozni ezt az egészet , nem tudja merre tovább. Nem szeretné, ha rosszban lennénk , mert sok évet töltöttünk együtt , és nem volt rossz a kapcsolatunk .

Közben a közös barátainknak meg össze-vissza szid engem , és nem szép jelzőkkel illet . Nekem meg irogatja ezeket az üzeneteket , hogy ő mennyire szarul van.. Pedig tudtommal még mindig együtt van azzal a lánnyal, aki miatt elhagyott.

Mégis mihez kezdjek ezzel ? Mikor már kezdek jobban lenni, felszakítja bennem a sebeket . Letiltottam már minden közösségi oldalról , de mindig megoldja, hogy SMS-t írjon . Egyébként is nagyon nehéz feldolgoznom ezt az egészet , de ezzel a viselkedésével még meg is nehezíti . Ha tényleg annyira boldog ezzel az új lánnyal , mint ahogy azt előadja , akkor miért írogat még mindig nekem? :(

27/N

2020. okt. 22. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha legközelebb ír, akkor válaszolj, hogy ne írogasson, mert eleged van belőle. Esetleg meg is fenyegetheted, hogy tovább küldöd a barátnőjének.
2020. okt. 22. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pff. Féreg. Egy gondolatodat sem érdemli meg, nemhogy szóba állj vele.

Amúgy telefonszámot is le lehet tiltani, ha többről ír akkor mindegyiket sorba.

És teljesen ignoráld, ne írj semmit, ne beszélj vele semmit. Tűnj el a számára végleg.

2020. okt. 22. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erősen nárcisztikus jellem az exed. NO CONTACT!
2020. okt. 22. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Telefonodba menj a névjegyzékbe simán,ezekután keresd meg az exedet,nyomj rá hogy hívás aztán gyorsan tedd le,ott van a híváslistádon tedd oda az eggyik ujjad és tartsd nyomva hosszan,remélhetőleg meg jelenik jobb oldalon olyan hogy fekete listához adás,add hozzá majd remélhetőleg többször nem fogod észlelni.

Azt útólag meg lehet nézni hogy pl hányszor hívott? Küldött SMS-t stb...

Ha más lehetőség tényleg nincs és már nagyon idegesítő számodra akkor új telefonszám.

Sok sikert és kitartást. 🙂

2020. okt. 23. 00:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Töröld a telefonodból, tiltsd le mindenünnen.

Lehet, hogy nem fenékig keljfel az utódod, azért

még fenn akar magának tartani egy fonalat...

Vágd el, karakánul. Töröld ki az életedből.

Gondolj arra, hogy most ismered meg igazán a jellemét,

és így utólag még hálás is lehetsz neki, hogy

felnyitotta a szemedet, hogy milyen ócska, gyenge jellem.

2020. okt. 23. 01:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy "ha úgy alakulna" akkor "visszamenne", arra kell a békítés meg a kapcsolattartás részéről.

Ha őszinte lett volna, akkor problémákról tudott volna beszélni kapcsolatmegszakítás előtt, vagy eleve ki se alakult volna ilyen állapot mert szólt volna hogy számára valami nem tetszik a kapcsolatban, mást szeretne stb.

2020. okt. 23. 06:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! mindenkinek ment a zöld kezecske! :) Az exem száma , és a családja többi tagjának a száma is már le van tiltva , de mindig más-màs számról írogat . Az a gond , hogy nagyon nehézkes lenne a telefonszám váltás ( munkám miatt is) . Így mindig azt a számot tiltom éppen , amiről írt. A baráti társaságunk teljes egészben közös , így onnan is jönnek felém az információk . Sokszor megkértem már őket, hogy kezeljenek minket már teljesen külön és ne beszéljenek az exemről , mert nekem ez fàj . Velük meg nem szeretném megszakítani a kapcsolatot csak azért , mert mi már nem vagyunk együtt az exemmel. Nehéz ez nagyon ! 😞
2020. okt. 23. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!