Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan közöljem a szakítási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a szakítási szándékomat?

Figyelt kérdés

Tele van tervekkel a következő pár hétre, s mindben számít rám. Pl: megyünk együtt a mamához, stb.

Tudom hogy meg kell tennem, de mindeközben nincs hozzá szívem, mivel egy aranyos lányról beszélünk. Csakhát nem illünk össze.

Ráadásul a jó pillanatot sem tudom elkapni sosem. Ti hogyan csinálnátok?

F

2020. okt. 17. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék neki hogy estére szabadítsa fel magát, mert beszélni akarok vele. Aztán őszintén elmondanám, hogy miért nem tudom vele folytatni. Ha kamuzol valamit hogy könnyebben megúszd, azzal csak még jobban kibaszol vele.
2020. okt. 17. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Tegyél valami olyat amiért ő dob ki téged.

Pár tipp:

1.Hallgass iszonyat pocsék zenét "csutka" hangerőn

2.Hazudd impotensnek magad

3.Vagy közöld, hogy mától hithű vallásos vagy, szóval csak maradjon csendben, mert te mától nem vágysz másra, mint az üdvözülésre, mikor felharsannak a végítélet ércharsonái

4.Hangoztass előtte szélsőséges politikai nézeteket

5.Vásárolj leguánt

6.Növessz punktarajat

Vagy ilyesmi. Magától lép le.

2020. okt. 17. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Beszélnem kell veled - leültök - elmondod és minél előbb!
2020. okt. 17. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb beszélnék vele személyesen, őszintén, hogy sajnálom, de én nem tervezek veled tovább. Inkább sírja ki magát, előbb túllép rajta.
2020. okt. 17. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minél előbb. Őszintén elmondod, mit érzel.
2020. okt. 17. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy fentiek leírták, valamint: olyat nem érdemes mondani neki, ami önbecsülését rontja (szerintem). Szakításkor elhangozhatnak kölcsönös vádaskodások: "mert te ilyen meg olyan vagy", az ilyenekbe például jobb nem belemenni.

Egyébként a probléma, ami szerint "nem illetek össze" nem beszélhető meg anélkül hogy negatívan minősítenétek egymást?

2020. okt. 18. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!