Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemesmég folytatni a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemesmég folytatni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

21/L. Egy es negyed eve vagyok egyutt a velem egykoru baratommal. Nagyon szeretem,teljes szivembol. Nagyon orultem.neki amikor ot megkaptam az elettol mert intelligens,erzekeny,torodo,jokepu,es oszinte,es o a lelkitarsam es a legjobb baratom is egyben,es en is neki(marmint mindig ezt mondja). Viszont mostanaban eleg sok veszekedes volt kozottunk. Es a legutobbi veszekedes alkalmaval feljott az hogy szeretne hogy lefogyjak mert hogy ugy vonzobbnak talalna es jobb lenne a szex(ugyanennyi kilo voltam amikor megismertuk egymast) es hogy szeretne a a szuleivel jobb kapcsolatot apolnek. A szulei oszintem szolva bekepzelt sznob,magukat tokeletesnek vélő emberek akik magyon sok lelki serelmet okoztak a baratomnak,foleg gyerekkoraban. En nem tettem ellenuk semmi rosszat,sot,igyekeztem a legjobbat kihozni magambol,de nem kedveltek meg,sot. A fogyassal kapcsolatban meg mondta,hogy az egeszsegem miatt is szeretne,de igy is imad,csak egy kis valtozast akar,viszont en most becsapva erzem magam,hogy az elmult tobb mint egy evben nem voltam eleg jo valakinek,mikozben azt hittem es azt hitette el velem hogy igy vagyok tokeletes ahogy vagyok. A tobbi veszekedes most itt nem annyira lenyeges,de ha ezeket nezzuk,nem tudom hogy jo e ugy egyutt lennunk hogy a szulei nrm kedvelnek hacsaknem nyalom tovig a segguket,ami nem az en stilusom,es hogy a kulsomon valtozast akar...

Elore is koszonom barkinek a valaszat aki hajlando volt elolvasni,es/vagy hasonlo tapasztalata van esetleg.:)

2020. okt. 12. 03:40
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Hát nem érdemes folytatnod vele, hagyd a franc ba csak még több sérelem érne téged .
2020. okt. 12. 04:54
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nagyon rosszul esne ha ilyet mondana. Az meg hülyeség hogy külön kéri hogy ápolj jó viszonyt a szüleivel. Nem te tehetsz róla hogy ők ilyenek....

Szerintem túl sokat képzel magáról. De az is lehet hogy már nem szeret eléggé, ezért majd fokozatosan mindenbe bele fog kötni amit csinálsz/ahogy kinézel.

2020. okt. 12. 06:04
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Most ezen valtoztass majd azon majd amazon, aztan had szexeljek masokkal vagy had dugjon meg a haverom es tarsai. Nem tudom h kilo vagy de ha mondjuk 100kg felett akkor jogos ha aggódik a sulyod miatt de ha csak ilyen 60kg korul es alatt akkor caak duma. A szulei meg ha ilyenek nem fognak változni mindig is irritaloak lesznek sot meg jobban is. Lehetsz te barmilyen veluk, sot ha meg rajuk dolgozol meg rosszabbak lesznek.

Az elejen a rizsa meg szep szep de mindenki ezt gondolja a parjarol mig so so szerelmes bele meg mi a szosz, de ahogy a sok szat jon szepen lassan leomlik az az illuzio fal. Nem konnyu szitu

2020. okt. 12. 06:15
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Kamuszöveg, nyugi.

A kisgyereket ismered kellőképp?

Mennyire manipulatív, mennyire ütött anyuékra?

2020. okt. 12. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Intelligens, érzékeny, törődő..

Ezekből nem ez jön le, ha ő is tudja, hogy nem kedvelnek a szülei, nem értem, hogy mit akar. A súlyod meg, akár mennyi is, akkor érteném, ha felszedtél volna 20kg-t, és szól, hogy ez már sok; de így hogy nem változott semmi, nagyon gusztustalan megjegyzés, a kapcsolatotok elején vagytok, ha szeret, gyönyörűnek kellene látnia, és az fel sem kellene merülnie, hogy jobb lesz a szex a fogyástól. Sőt, tulajdonképpen azt mondta, ha megfordítom, hogy szar veled a szex.

Nem írtad mi a veszekedések tárgya, de 1 éves kapcsolat még a felhőtlen boldogságról kellene, hogy szóljon, egyáltalán nem is szabadna lennie, nemhogy sok. Valószínűleg elmúlt a szerelem, csak még lehet magának sem meri bevallani. A helyedben átértékelném a kapcsolatotokat, hogyha a szerelem cukormázát leveszed róla, akkor valóban olyan tökéletes -e ő, mint az elején leírtad, valószínűleg nem.

2020. okt. 12. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked kell döntened te tudod mennyire manipulálható és mennyire tudják befolyásolni a szülei. Ha nem tud elszakadni a szüleitől akkor ez vissza üt rád sok negatív események fognak érni.
2020. okt. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!