Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akarok a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok a barátommal mar régóta de nem megy mert fenyeget és zsarol is mit tehetnék?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt és hát sok minden történt már a 3 év alatt főleg az utóbbi 2 évben... majdnem egy éve hogy kiderült ő más lányokkal irkal stb kitudja mik történtek külföldön volt láttam hogy az egyik barátjának azzal dicsekszik hogy o az este milyen ku*vához megy. ( akkor németországban volt dolgozni) fel evug kb itthon se volt nem ez volt az első ilyen eset de én mindig megértő voltam. Kellett neki a pénz. Volt olyan hogy füvezett és en úgy tudtam hogy már le allt rola De kiderült hogy nem csak nekem végig hazudott. Nemrég elment diszkoba is és nekem végig tagadta holott nekem mondta egy barátnőm hogy latta. Amikor neki alltam e miatt nyilvan en voltam a hibas meg mindenki mas... o tagadta hogy ott volt. Mai napig tagadja pedig már a barátai is megmondtak nekem hogy hogy is volt ez. Undorodok tőle mert az évek alatt rengeteg dolgot tett ami miatt mas már réges regen elhagyra volna. De én voltqm a hulye mert gyenge voltam és hagytam hogy visszakönyörögje magát. Eleinte tényleg csak könyörgés volt sírás stb azt mondta o meghal nélkülem megöli magát aztan egy idő után már azt mondtam neki hogy nem érdekel mert tudtam h úgysem teszi meg csak zsarol, ekkor abba hagyta ezt. Jött az új módszer:) mar ott tartunk hogy ha hazugságon kapom vagy akarmi van és haragszok ra vagy veszekszek egy kicsit en vagyok a szar és azzal fenyeget hogy ide jön és nem fogja érdekelni semmi. Nemrég is ezt csinálta pontosan egy fél órával ezelőtt... Azt tudni kell hogy 19 evesek vagyunk es amikor összejöttünk 17 evesek voltunk. Anya azt mondta ne foglalkozzak vele. Nem volt neki szimpatikus. de én nem hallgattam rá (sajnos) később voltak belőle veszekedések elkezdett tiltani tőle de ezt nagyon jól tette :( jelenleg úgy vagyunk együtt hogy ő nem jár ide csak én nala és anya nem tud az egészről. Félek tőle rengetegszer,mint mar irtam .. fenyeget. Most is ezzel fenyegetett hogy ide jon ha nem megyek ki. Én vizes hajjal majdnem kimentem hozzá annyira féltem. Szó szerint remegett minden porcikám és sírtam annyira félelembe tud hozni és tudom hogy ez nem szerelem már nagyon régóta. Nem szeretnék vele lenni már és nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle. Néha a halál is jobb választásnak tűnik ettől. Holnap már előre tudom hogy mi lesz. At kellesz mennem hozzá mert ugyan ezt fogja csinalni hogy fenyeget. Ha átmegyek akkor ki kell vele békülnöm majd. Ezek után már csak az lenne ráadás ha meg is verne. De nem csodálkoznék rajta mar. A hatam kozepere sem kívánom ezt az egészet. Volt olyan hogy egyszer nala voltam o meg folyton szexszet akar és még az első menetbe benne is voltam de a másodikat már nem akartam erre o akkoris berakta én pedig elsírtam magam. Akkor nem győzött bocsánatot kerni de azóta tortent még ilyen persze már én vagyok a hibas ilyenkor annak ellenére hogy én mindig elmondom ha nem akarom. De tudnék még hasonlót és durvábbat meselni akit erdekel irjon privatban. De en veget akarok vetni ennek merz mar nem birom. Kérlek segítsetek:(

Anyát nem akarom ebbe bele vonni mert nem szeretnék itthonra is problémát e miatt a senki miatt. Előre is köszönöm a segítséget.

19/L

2020. szept. 21. 23:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint megerőszakolt. Nem csak hogy anyukádnak kéne szólni, de ez már rég rendőrségi ügy
2020. szept. 25. 00:43
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

És az ő szülei anyukája?? Vagy egyedül él?? Elmúlt 18 éves de ha normális anyja van ,hátha tud rá hatni. Bár bolond gyerek okkal lesz...

Falusi gyerek vagyok,ha a faluban valamelyik lánynak ilyen gondja volt (nem falubelivel) 3-4en átmentünk és helyre tettük.

2020. szept. 25. 19:32
 23/24 A kérdező kommentje:
Az anyja ninxs velük 5 éve kb. Hosszú történet de valószínű köze van hozzá hogy ilyen lett amilyen.
2020. szept. 25. 23:59
 24/24 anonim ***** válasza:
84%
A kèrdès feltevèse óta eltelt 4 nap. Kidobtad már vègre? Vagy mi mèg a kèrdès?
2020. szept. 26. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!