Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után perrel fenyeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után perrel fenyeget az exem, azt mondja bíróságra viszi az ügyet. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2 évet voltunk együtt, élettársakként közös kasszán.Amikor megismerkedtünk akkor vett egy kocsit részletre, havi 30.000ret fizetett törlesztőként. Majd másfél év múlva vettünk egy kocsit az én nevemre 700.000ft-ért. A házában éltünk melynek a törlesztöjét havi 75.0000ret fizettünk, illetve neki van egy gyereke gyerektartásra is elment havi 35. A 2 év alatt a házat belülről felújítottuk, megcsináltuk a kerítést, tehát értéknövekedés történt ez egyértelmű. Sajnos megromlott a kapcsolatunk és szakítottunk. Azóta állandóan perrel fenyeget hogy amit én "kicsaltam"pénzt a kocsira, adjam neki vissza meg kb mindent amit valaha rámköltött. A kocsiban kb 300.000ftja van a többi az én számlámról ment, de amit a házba beletettünk annak az értéke jóval több,illetve ott van az ő kocsijának is a törlesztöje. Szóval nincs szó lehúzásról mégis mondja hogy bíróságra megy. A kérdésem hogy valóban kell még nekem ezzel foglalkoznom valaha? Azóta új kapcsolatom van és nincs kedvem az emailjait olvasni,bíróságra járni meg végképp. Lehet jogalapja a követelésnek? Fognak ezzel a bíróságon foglalkozni?
2020. szept. 18. 16:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Élj ellenkeresettel. Feltétlenül fordulj ügyvédhez.

Az ex-párod fordítva ül a lovon.

Közös kasszán voltatok, mindketten beletettetek a lakásba,

kocsiba, közös életvitelbe.

Egyedül ez nem megy.

Számlák, papírok, bizonyítékok.

Mindent szedj össze és irány az ügyvéd.

2020. szept. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!