Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért terveztünk, ha vége lett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terveztünk, ha vége lett?

Figyelt kérdés

4 év után szakítottunk. Együtt éltünk, volt egy közös kuckónk, amiben laktunk volna, de még alakítgattuk... Nagyon el vagyok keseredve. Persze, voltak problémák, de nem nagy dolgok, csak ami másnál is van. Szerinte megtalaljuk mindketten a saját utunkat, és hogy neki most úgy érzi egyedül kell lennie... Pedig nem korlátoztam sosem, semmiben. De neki most tér kell... :( Persze, azt mondja maradjunk barátok... Köszi. A közös dolgainkat elosztjuk, nem volt vita. Csak sírtunk.

Más is volt így?

Elhidegült :(

Olyan tehetetlennek érzem magam, bárcsak az összes hibám jóvá tehetném. De nem ad egy esélyt sem, ő kérte, hogy engedjem el... Annyira nehéz.

2020. szept. 16. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

mindenki tervez....aztán közben vége, ez így szokott lenni ez teljesen általános szakítás.

Ezek a maradjunk barátok meg jajj szeretlek de....ez csak bla bla bla

Ezt is mindenki tudja.

A kapcsolatotoknak vége.

Ha közös ház van akkor el szokták adni, vagy kifizetik a másikat, ha szerencséjük van az embereknek akkor tudnak hová hazaköltözni szülőhöz, vagy elmennek albérlet.

Aztán kezdődik minden elölről.

2020. szept. 16. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, csak jól esett kiírni... Mert nagyon fáj.
2020. szept. 16. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nézd a jó oldalát, legalább nem lett gyerek. Azzal még nehezebb lenne.
2020. szept. 16. 18:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz... :(
2020. szept. 16. 18:30
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
79%

Ugyanazt tudom mondani, mint #1es. Ettől függetlenül add ki magadból a csalódottsàgot, vedd magad előre a prioritàsokban.

Ha tudod, tisztàzd az okokat, àltalàban segítenek megnyugodni.

2020. szept. 16. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Ahol még mélyek az érzések ott a szakítás hasonló érzéseket kelt mint amikor elmegy valaki akit szerettünk. A lépései is ugyanazok mint a gyászfeldolgozásé. Írhatnánk most okosságokat, de attól még piszkosul fog fájni :(

Ne a múlt hibáit keresd, a szépet őrizd meg és menj tovább... idővel...

2020. szept. 16. 18:49
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Mi volt az ok nála ami odáig vezetett, hogy elhidegült? Sose beszélt arról, hogy valami zavarná a kapcsolatban? Bocsánat, hogy faggatlak, csak ez az elhidegülés dolog nem ok nélkül következik be.

Sajnálom, hogy így alakult, kitartást neked, fel a fejjel!

2020. szept. 16. 19:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindketten tehetünk róla... Sok vita aprosagokon, es keves egyutt toltott ido. :(
2020. szept. 16. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem, köszönöm, hogy válaszoltál! És igen, a sok vita az tényleg szétszedi az embereket előbb-utóbb, mi is majdnem szétmentünk egyszer ez miatt a párommal.

A lepontozást amúgy nem értem, semmi rosszat nem írtam, csak egy ténnyel kapcsolatos kérdést tettem fel, amire meg is kaptam a választ.

2020. szept. 16. 20:49
 10/11 A kérdező kommentje:
En felpontoztalak! :)
2020. szept. 17. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!