Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek féltékeny lenne?
4 éves párkapcsolatomnak lett sajnos vége nem is olyan rég, bár még beszélünk és innen tudom, hogy ő azóta találkozgat valakivel és le is feküdtek. Sajnos, tudom nem lett volna szabad, de én is megtettem ezt. Igazából csak azért, hogy féltékennyé tegyem, mert én még mindig "sajnos" látok valamit kettőnkben és iszonyatosan szeretem még mai napig és mindennap csak helyre akarom hozni, ahol elrontottuk.
Szóval lefeküdtem valakivel, erre ő olyan szinten kiakadt, konkrétan elhordott mindennek, hogy én menjek akkor és "d*gjam meg" a "csajomat" megint és még sorolhatnám. Nem is értem, ő lefeküdhet bárkivel én még nem? Igen lehet elrontottam ezzel most, de attól én még mindig nagyon szeretem.
25/F
Csak az önérzete.
De ő is lefeküdt valakivel, szóval kussoljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!