Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Van még esélyünk? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 hete szakított velem a párom hirtelen felindulásból , előtte nagyon jól meg voltunk, de a vita hevében kimondta, hogy végleg vége (mivel most szakítottunk harmadszor). Én nagyon készen voltam, rá egy hétre elmentem egy buliba, ahol osszejottem egy nagyon kedves és szép fiúval , hogy elfelejtsem a volt párom. A volt párom ezt meghallotta, bejelolte ismerősnek a fiút és par napra rá elment randizni egy lannyal. Akit én jelöltem be és írtam neki fenyegető üzenetet. Az új páromat nem bírom elviselni magam mellett, most csak így meg jobban érzem, hogy az exemet szeretem, de nála még mindig le vagyok tiltva és köszönni se köszönünk egymásnak , pedig a szomszédba lakik és naponta 3x összefutunk.2020. aug. 10. 14:29
1/8 anonim 

válasza:

Téged sem az eszedért szerettek, ha háromszor szakítottatok, akkor éppen ideje tudomásul venni, hogy egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók. Amint mind a ketten műveltek végtelenül ostoba és gyerekes.
2/8 anonim 

válasza:

Tényleg nagyon jól megvoltatok, ha már harmadszorra szakítottatok. Nem beszélve az utána következő viselkedésedről. Ha van esze, nem békül.
3/8 anonim 

válasza:

Azt gondolom ilyen ostoba felfogással bármikor lesz esélyetek, csak értelme nem lesz. Ne haragudj, nem megsérteni akartalak.
4/8 anonim 

válasza:

Már megbocsájts, de te egy idióta vagy.
5/8 anonim 

válasza:

Mi ez a keresztbe jelölgetés?
Egy dolog, hogy van kettőtök közt dráma, de hogy még 2 embert ebbe pluszba belerángatni?? Remélem te is érze, hogy ez mennyire gáz.
6/8 anonim 

válasza:

Ti nem szeretitek egymást, ki akarjátok sajátítani a másikat. Ez addig megy így, míg egyikőtök tényleg szerelmes lesz valakibe, és nem csinál ilyen hisztit. Jelölgetès,fenyegetès ez gáz...
7/8 anonim 

válasza:

Várj egy kicsit, mindjárt mondom.
Addig elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!