Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja szakított velem az exem. Eleinte minden közösségi oldalon tituláltq, hogy vidám, túl van rajtam stb. Ezután letörölt facebookról, tiltott instagramról.
Ám biztos forrásokból tudom, hogy a napokban posztolt egy képet, amin az én pólóm van rajta. Miért lehet?
2020. aug. 5. 16:26
1/6 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy titokban még vannak érzelmei... Ez túl kevés bizonyíték ehhez, valószínűleg tényleg túl van rajtad. Egy póló nem jelent még semmit se. Te dolgod mit szűrsz le belőle, és én is csak tanácsot írhatok pár infó alapján, de szerintem neked is le kéne őt zárnod mihamarabb.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak ha belegondolsz és abban a helyzetben lennél, Te felvennèd a pólóját még azok után is?
2020. aug. 5. 16:43
3/6 anonim válasza:
#1 Nem gondolkodnék a helyedben ezen. Valószínűleg meg voltak a nyomós okok arra mindkettőtök részéről, hogy szakítsatok. Tök mindegy miért vette fel azt a pólót. Lehet, hogy a többi mosásba volt neki, vagy csak hirtelen felkapott valamit a fotóhoz. Ha elfogadsz egy tanácsot, te se foglalkozz vele, a lehető leghamarabb tedd túl magad rajta.
4/6 anonim válasza:
Jajj istenem...
ÉS meddig akarsz még vele foglalkozni? Meddig akarsz várni rá?
Mert valójában azt teszed....és miközben te kínlódsz és álmodozol és állandóan rajta kattogsz, ő éli vidáman az életét.
5/6 anonim válasza:
Milyen polo az? Lehet, hogy csak siman szar alak, jol all neki, ra van irva valami, amivel masoknak akar imponalni.
6/6 anonim válasza:
Vagy csak ócska játszma. Fiatalok vagytok? Mert akkor tudja, hogy a neten lógó közös ismerősöktől úgyis visszajut hozzád. Szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!