Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem lassan 1 év után is ugyan úgy hiányzik, de mit tehetnék még?
Az igaz, hogy mag az érzés is új volt. De nem is feltétlen kell ugyan úgy, csak ugyan az a lány. És pontosan ismerem az összes hibáját. De azokkal együtt szeretem.
Illetve több hobbit és olyan dolgot amit szeretek már nem is tudok csinálni, mert mint írtam zsúfolva vagyok folyamatosan.
És tudom, hogy el kéne tüntetnek mindent amit Tőle kaptam és a képeit... Már meg is próbáltam, de nem jutottam messzire...
Saját magamban már lezárták mindent a múltal kapcsolatban. Más belső problémám nem igen van. Vagy nem tudok róla, de nincs olyan aki ebben tudna segíteni. Vagy legalábbis nem hihetetlenül drágán ://.. mert voltam már pszichológusnál, de semelyik nem ért semmit eddig... Csak azért mert a pokerface ami reflexből jön az álarc ami van nem egy azzal amit mesélni próbálok. És nem is tudok mindent csak úgy elmondani nekik ://
Pedig nem mondhatnám, hogy túlságosan érdekelne mások véleménye.
Rettentően unalmasak már az ilyen siránkozós fröcsögések. Miért nem azon agyaskodtál inkább, hogy megtartsd a férfit és ne akarjon elhagyni? A nő dolga, hogy megtartsa a férfit. Valamit csak nagyon durván elszúrhattál, mert ha egy férfi érzi, hogy a nő imádja és mindent megtesz érte, akkor azt a férfit levakarni se lehetett volna rólad.
Inkább azon gondolkozz, hogy a következő kapcsolatodban ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, amik miatt az előző dobott. Sokkal többre jutsz úgy hidd el.
Kedves utolsó előtti. Ha egyáltalán végig olvastad volna, könnyen leesett volna, hogy Én vagyok a férfi és a nő hagyott el. Illetve elég rossz a feldogásod barátom. Mind a két félnek életben kell tartania a PÁRkapcsolstot. De ezek szerint Neked egy megalázkodó csaj kell. Mert mástól nem érzed magadat férfinak. Egy férfi nem attól férfi, hogy az asszony megcsinál mindent otthon, az asszony akarja a szexet a büdösen akár részegen hazaért férfival és az asszony tervezzen programokat, amiket a férfi ha akarja lemondja, de ha esetleg méltosztatod megmozdítani a segged és valami programot kitalálni, az nagy valószínűséggel csak Neked igazán jó program, arra az asszonynak vagy jönnie kell vagy otthon marad, és ezért majd kiengedztelnie... Szánlak ezért Téged barátom. Kicsit lehetne modernebb felfogásod illetve kevésbé egoista. Csak azt remélem, hogy ha (remélem nem), van vagy lesz gyereked, nem erre neveled, vagy lesz annyi esze hozzád képest, hogy nem így fogja gondolni.
A miértje érdekes. Nem volt igazi indoka, hogy elhagyjon. Azt mondta nem akar távkapcsolatot, pedig nem is lett volna az. Bocsánat, de részletekbe nem szeretnék menni, a lényeg, hogy messzebb költözött egy kicsit, de kb plusz 30-40perc lett volna csak az út. Inkább kalandot keresni hagyott ott. Mert hallottam egy bnőjétől, hogy mikor még nem mentünk szét nagyon megtetszett neki egy másik csávó. Szóval valószínűleg azért hátha sikerül összejönnie vele. Hacsak nem egyből sikerült és csalt..
Pedig próbáltam nem hagyni, hogy laposodjon s kapcsolat, mert terveztem sokféle programot, de általában lelőtte mindet. És nem is szóltam érte, hanem ha otthon akart maradni, akkor szívesen bújtam össze vele, filmezni vagy bármi.
(Az esetleges elírásokért elnézést. Kicsit fáradt vagyok már a mai nap.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!