Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Nagyon nehéz.
Figyelt kérdés
Majdnem egy évet együtt voltam a Barátnőmmel, de szakított velem, érdekes indokokkal. De persze végtelenül szeretem, és nekem ez nehéz helyzet nagyon. Megragadva az alkalmat, az egyik "haverom" egyből elkezdte fűzögetni, és a többi barátomnak küldi a snapeket, hogy együtt kocsikáznak, együtt sétálnak, stb.(Gondolom engem akar provokálni) De ezek ellenére sem tudom egyszerűen elengedni, az idő múlásával csak rosszabb, esküszöm. Megbünteti őket a sors? Mit tennènek a helyemben? (20F/18L)2020. júl. 29. 20:30
1/3 anonim válasza:
Szard le :D az ilyen lányok hidd el nem érdemelnek többet, nagyon fiatalok vagytok, hidd el találsz rendes barátnőt, aki nem kislány és nem a haverjaiddal kocsikázik bosszúból! :) ő meg majd megkapja, a karma dolgozik.
2/3 anonim válasza:
A lányért nem kár, a havert is kihúzhatod az életedből. Éld az életed, járj bulizni, sportolni, foglald el magad, el fog múlni. Ráadásul a leányzó ezek szerint mindent meg is tesz érte, hogy beléd szúrjon, el fog múlni a fájdalom, sőt nemsokára csak legyinteni fogsz rá.
3/3 anonim válasza:
Tudomásul kell venned, hogy nem akart leparkolni melletted, bármik legyenek azok az "érdekes indokok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!