Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet leállitani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leállitani egy ilyen elmebeteg embert?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottam de azóta se hagy békén az exem. Rokonaimnak, barátaimnak írogat rólam, próbál mindenkit ellenem fordítani, magát jónak beállitani. Facebookon nyilvánosan írogat rólam volt, hogy még a nevemet is kiirta de azt törölte a facebookon. Kezdek idegroncs lenni tőle. Sokan azt mondják ne foglalkozzak vele és kész de ki bírna ezzel nem foglalkozni, hogy mindenkit ellenem akar fordítani? Próbáltam már szépen, csúnyán de nem segít. Többször fenyegetett is, hogy kitesz rólam meztelen képet stb. Már mindennap tiszta ideg vagyok, hogy megint mit magyaráz rólam.

#Szakítás, zaklatás,
2020. júl. 22. 08:25
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Gyűjts bizonyítékokat és jelentsd fel!

N28

2020. júl. 22. 08:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki hasonló miatt jelentette fel a volt férjét, 2 évig ment a huza vona és csak egy kis pénzbirságot kapott az ember.
2020. júl. 22. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Én nem foglalkoznék vele. Annál inkább csinálja
2020. júl. 22. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A "fatestápoló", egy profi szakember kezében meggyőző tud lenni.
2020. júl. 22. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kamera és tanú mentes helyen megfelelő stílusú "elbeszélgetés"-ben hiszek.
2020. júl. 22. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

"A "fatestápoló", egy profi szakember kezében meggyőző tud lenni."

Jaja csak az a gond ezzel hogy utána még te fogsz neki kártérítést fizetni, meg böribe menni és akkor elérte a célját :) Nagyon sok mindent nem tudsz vele csinálni, zaklatásért sose fogják elítélni, max kap egy filléres bírságot aztán csinálja megint elölről. Magyarországon a jog a bűnözőt védi, szerintem ezzel nem mondtam újat.

2020. júl. 22. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

6.-ra.

Miért kapnék én bármit? Mert valaki elverte? Ilyen alapon a haverjával is elveretheti magát és feljelenthet, hogy én voltam.

Meg a feljelentés visszavonható a kórházból a 2. "fatestápolós" kényeztetés után.

2020. júl. 22. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

"Miért kapnék én bármit? Mert valaki elverte? "

Bűncselekményre való felbujtásról hallottál már? Akárhogy szeretnéd te fogod a rövidebbet húzni, mert sajnos ilyen a magyar "igazság" szolgáltatás. Sőt ha nagyon megveri akkor még gyilkossági kísérlet is lehet belőle ami sokkal súlyosabb kategória és ott már a felbujtást se úsznád meg börtön nélkül. Itt azért is rengetegen kerültek már börtönbe mert a saját magántulajdonukat megvédték. Egyszerűen ez egy ilyen ország.

2020. júl. 22. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Zaklatásért is fel lehet jelenteni. Távoltartási és ha megszegi csücsül.
2020. júl. 31. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!