Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott mert nem tudta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott mert nem tudta megadni amit akarok, barátok maradtunk napi szinten beszélgetünk, volt beletek ilyen?

Figyelt kérdés

Nem reménykedek, csak érdekel, hogy valakivel történt ilyen, lassan 4 hónapja barátok vagyunk, nem változott semmi csak, hogy nincs szex, de ugyanúgy mindent tudunk egymásról! Napi szinten beszélünk, programokat tervezget velem!

Persze majd ha jön valamelyikünknek valaki biztos mérséklődik, de a helyzet fura..

2020. júl. 19. 19:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
-beletek + veletek XD
2020. júl. 19. 19:22
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert nem egészséges szerintem. Így soha az életben nem tudsz túl jutni rajta, teljesen elengedni őt vagy ő nem tud téged.
2020. júl. 19. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Te vagy a fix punci, akit bármikor levehet a polcról. Volt ilyen bizony, de az ember egy idő után átlátja, hogy ki akar tőle komolyat és ki tartja hétvégi barátnőnek.
2020. júl. 19. 19:26
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

2-esnek igaza van.

Így nem fogsz találni senkit, mert ha jönne is észre sem fogod venni.

De még is mit nem tudott neked megadni?

2020. júl. 19. 19:28
 5/16 A kérdező kommentje:

Sajnos az élet úgy hozta, hogy nem tudtunk összeköltözni és így kb. soha nem làttuk egymás. Igen tudom aki akar az csinál szabad alkalmat! Mind a ketten éjjel nappal dolgozunk és még ha össze is költöztünk volna akkor se láttuk volna egymást, sajnos most ezt az élethelyzetet kaptuk!

Ő szerinte többet érdemeltem volna, aki ott van mellettem és mivel ő 3 helyen melózik ezt nem tudja megtenni!

Persze mondhatjuk ha eléggé szeretett volna...

De tényleg így szenvedés volt, mert ha valakit szeretsz vele lennél programokat terveznél...

2020. júl. 19. 19:33
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Hát ekkora kamu indokot a szakításra is régen hallottam.

Szóval sose láttátok volna egymást, de most meg programokat tervezgettek...

2020. júl. 19. 19:36
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen ő tervezget, havonta egyszer kétszer látjuk így egymást! Ennyi sikerül.

Joggal gondolom, hogy kapcsolatba ez nem nagyon férne bele így! De napi szinten beszélünk! Kb azt is tudom milyen alsó van rajta...

2020. júl. 19. 19:38
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Becsap és nem egyenes veled.Hamarosan el fog tünni, már meg van az utódod.
2020. júl. 19. 20:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet hogy kamu, ilyen szakítás még nem hallottam.

Szerintem aki tényleg szereti egymást az nem a munkáját választja, lejjebb ad és kész.

Én kamionsofőr vagyok és sokat vagyok távol 3 hét munka után 1 hét pihenő,nem panaszkodom jól keresem de nagyon életem nincs mellett,tegyük fel találkoznék az életem szerelmével lejjebb adnék nyilván nem azonnal de be fejezném és olyan munkahelyet keresnék ahol minden nap haza tudok menni,több fajta állás szóval lehet válogatni.

Egyik ismerősöm is így tett és már 8 éve együtt vannak boldogok és van egy kislányuk is.

2020. júl. 19. 20:25
 10/16 A kérdező kommentje:

Rendben, értelek titeket! Hitele van nekem meg édes anyukàm beteg de ezek részletek és mellé a munka.,. ! Igen gondolom nem nagyon sikerült megbeszélni és nem is voltunk akkor igazàn szerelmesek!

Lehet, de akkor is fura... velem ilyen még nem történt! Ennyire a barátom akarna lenni? Vagy csak.. nem értem!

2020. júl. 19. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!