Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi számít mérgező kapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít mérgező kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
ki hogy definiálná az sajatját amiből nehezen de kiszállt?

2020. júl. 5. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb önbizalmad van a kapcsolat alatt/végén, mint amennyi szingliként volt.
2020. júl. 5. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt szoktam mondani, hogy azért vagyunk egymásnak hogy jobbá tegyük egymás napjait.

Így számomra az a mérgező kapcsolat amiben rosszabbul érzem magam mintha egyedül lennék.

Ez persze hosszú távon igaz. Nem 1-1 rosszabb napra.

2020. júl. 5. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Leuraló, kontrollmániás, egymás becsapásán, átverésén, kihasználásán, vita hegyeken, cirkusszal telt és alapuló kapcsolatnak csúfolt egymás mellett élés.Legyen az akár zárt, akár nyitott kapcsolatnak mondott förtelem.
2020. júl. 5. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3-as "Mi számít mérgező kapcsolatnak?" csak erre volt válasz.

"ki hogy definiálná az sajatját amiből nehezen de kiszállt?"

Még 18 voltam: Szülői erőszakoskodású,zsarolós, féltékenységi jelenetektől tarkított, egoista kapcsolatnak nem nevezhető valami, ami 5 évig tartott.Az utolsó 3 év az maga volt a pokol.

22- voltam mire ki tudtam belőle szakadni.Soha többet nem viseltem el senkitől féltékenységet. Sem akkor, sem azóta.

2020. júl. 5. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Patikamérlegen adagolt érzelmek, csenddel "verés", verbális bántalmazás, kinevetés, kigúnyolás és amit már előttem is írtak.
2020. júl. 5. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
20%

4+ Nálam ez után a kapcsolat egyetlen pedagógus nem áll meg mint "diplomás".

Ismertem a haveri körét-detto ugyan ez a típus. Van egy papírjuk, de sokszor egy érettségizettebb intelligensebb náluk.

2020. júl. 5. 22:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Ferfi vagyok, jó kis önbizalommal nagy szívvel, és 1 1 rossz szokással.

Jelenleg olyan szinten tönkre tudott tenni a negatívitásával és azzal hogy semmibe vesz hogy most abszolút 0 önbizalmam van nemcsak ismerkedés terén hanem úgy hogy már azt sem tudom hogy milyen boldognak lenni és olyan szinten mérgez nap mint nap hogy belebolondulok.

Van egy kisfiam és amióta megfogant onnantól elkezdett nagyon "gonosz lenni" mert tudja hogy nekem a csalad a legfontosabb ezért minden téren már kihasznál ( anyagilag és lelkileg is) mert tudja hogy a fiamért bármit megtennék.

Jelenleg már nem birom tovább, nagyon csunyán beszél velem sokszor és nem vicc ( 1.5 éves a gyerek de 2 éve nem fekszik le velem)

Hívhatom ezt mérgező kapcsolatnak?

Férfiként a legutolsó dolog volt amit elképzelni sem tudtam hogy a gyerekem anyját elhagyjam de minden napom már csak arról szól hogy semmi örömöm mert csak megalázás vár otthon.

Rettenetesen csalódott vagyok mert hányszor beszélgettül át vele az ejszakákat hogy milyen boldogok leszünk de egyszerüen teljesen kifordult magából és már nem fog valtozni..

31 éves ferfiként akinek volt önbizalma és mosolygós volt mostanra egy olyan ember lett aki olyan szinten csalódott ebben a nőben aki emberszámba sem veszi hogy ennek most már véget kell vetnie

2020. júl. 5. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7 "Hívhatom ezt mérgező kapcsolatnak?" Ez az.

Boldog vagy? kiegyensúlyozott? alig várod, hogy hazaérj hozzájuk? kivirul mindkettőjük,ha meglátnak?a gyerek repül hozzád? Nehezen indulsz el tőlük? -ilyen egy normális kapcsolat.Ehhez viszonyíts.

2020. júl. 5. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy még nagyon. Nehéz lesz, de lépj ki, kérj közös felügyeletet, ne maradj egy ilyen mérgező kapcsolatban, most még újrakezdheted az életedet.

Sajnos egy nagyon közeli hozzatartozóm csak 26 év után lépett ki egy mérgező kapcsolatból, ennek súlyos ára volt, a két, ma már felnőtt gyereke teljesen elszigetelten él, mivel nem mernek kapcsolatot teremteni az emberekkel, nem is ismernek más családi mintát. A te életed és a gyereked jövője a tét. Nehéz lesz, nagyon nehéz kilépni, de megéri.

2020. júl. 5. 22:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen az a mosoly ami a kisfiam arcán van... amennyire boldog amikor együtt vagyunk... felelmetes és a szivem szakad ketté...

Az anyja viszont nagyon jó anya vannak pici hibák de kinél nincsenek... viszont nagyon gondoskodik róla és nagyon figyelmes egyszóval tényleg jó anya. Viszont mint pár/baratnő/nő amennyi jót tudtam annó mondani teljesen kifordult önmagából... egyszerüen nem nekem vannak nagy elvárásaim de mint ha egy idegen ember lennék és csak elvarásai vannak ( dolgozzak, pénzt hozzam haza ) de egy ölelés , összebújás , intimitás nem volt 2 éve...

Egy baromi erős emberbek tartom magam de ez kegyetlenül felőrölt...

Olyan bizalmatlanság van bennem és annyira félek hogy ha 1x lesz valakim ugyan ezt meg fogja tenni...

2020. júl. 5. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!