Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha megutáltatom magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megutáltatom magam a lánnyal, könnyebb lesz a szakítást feldogoznia?

Figyelt kérdés

Ő érezhetően még rajong értem, de én kiszerettem belőlem, meguntam.

Ha megutál, könnyebben leválik rólam, nem?

2020. júl. 4. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűbb, ha elhidegültök. Magától fog megcsalni és utána úgyis te leszel a hibás érte, de mivel téged már nem érdekel, így eleresztheted a füled mellett :)
2020. júl. 4. 11:57
 2/9 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Nem hiszem, szerintem jobb, ha korrekt vagy vele, mintsem csomó fájdalmat okozol nekik hosszú időn át, még úgymond megutál. Légy férfi és legyél őszinte.
2020. júl. 4. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Okos férfi nem szakít, hanem kidobatja magát a nővel! >:)
2020. júl. 4. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Így is úgy is fájni fog a szakítás neki + még megnehezíted a lelkét azzal hogy tele lesz gyűlölettel. Szimplán csak szakíts.
2020. júl. 4. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég összetett szerintem

Ha leszarod a lány érzéseit, és csak arra vágysz hogy könnyen lekopjon, akkor utáltasd meg magad nyugodtan

Viszont ha érdekel hogy mit érez, akkor legyél korrekt és őszinte vele

Ha elég éretten gondolkodik akkor ugy is megérti hogy vége

2020. júl. 4. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán mondd el neki őszintén, hogy azt érzed már nem szereted őt és szeretnél továbblépni. Nem kell itt játszmázni feleslegesen. Az őszinteség mindig a legjobb módja mindennek. Fordítva neked melyik esne rosszabbul? Ha valaki hülyít, direkt idegesít hogy megutáld aztán szakítsatok, vagy ha egyszer őszintén megmondja hogy ennyi, vége.
2020. júl. 4. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb és a legcélravezetőbb: Ha egyenes, és őszinte vagy, és kíméletlen. Nagyon fájdalmas a másik embernek, de előbb útóbb túlteszi magát rajta, és feláll.

A hazugsággyárnak mindkettőtöknek különböző problémák halmazával fogjátok tetézni az amúgy is rossz dolgokat.

2020. júl. 4. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Hülye vagy! Más érzésével játszani csúnya és undorító dolog ráadasul kislakitasz benne egy bizonytalansagot ezzel a huzasoddal amin lehet hogy csak evek mulva tud tullepni ahelyett hogy őszinten elmondanad neki de kedvesen elobb tullepne rajta es elobb talalna olyat aki megbecsuli.

Szerintem mond meg neki őszintén hogy tévedtel az érzéseidet illetően és nem szereted. Ha hazudsz, játszmázol abba egyre jobban belefogsz bonyolódni. Egyszercsak vagy azt veszed észre hogy a fagyi visszanyal jobbik esetben de ha lelkileg gyengébb es a bizonytalan örlődés miatt, mert ugye rajong érted azt fogod észrevenni hogy kórházba vitték mert összeomlott a hirtelen tapló viselkedés változásodtól mert összezavartad, vagy épp egy öngyilkosságtól mentették meg rosszabbik esetben vagy ha pont az ellenkezője akkor abból harcok vannak te taplón zaklatod mert hátha így békén hagy ő meg feljelent mert azt hiszi most derült ki hogy pszihésen beteg vagy aki igy szedi a trófeákat hogy hirtelen vált kedvesből tapló bunkóba.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot előzd meg saját magad es legyél kedvesen őszinte mert így vesztegeted a lány idejét es a sajat helyzetedet sem egyszerűsíted így. Tudatni kell vele hogy volt nincs kapcsolat őszintén.

2020. júl. 4. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
*kialakitasz benne egy bizonytalansagot
2020. júl. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!