Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem eljött a születésnapomra ez mit jelent?
Szakítottunk, barátok maradtunk, mondtam neki, hogy lesz a szülinapom és, ha van kedve jöjjön át!
Végűl mindenki szinte lemondta tehát két haverom meg Ő jött át! Csak Ő hozott ajándékot ami jól esett! Nagyon jól elbeszélgettünk, voltam összenézések is mikor 20mp-ig simán néztünk egymás szemébe olyan volt mint az elején!
Én szakítottam egyébként, nem működött a kapcsolat, nem haraggal váltunk el!
Lehetünk barátok? Működhet barátként tovább?
Egy Idő után, gondolom az lenne a normális, ha leszakadnánk egymásról?
Napi szinten kommunikálunk egyébként!
De mi van ha mind a ketten keressük egymás társaságát? Nem tudunk egymásról leszaladni? Vagy talán megszoktuk egymást, vagy miért? Nem értem!
Egyébként 1,5 évet voltunk csak együtt.
Összenéztek, azt érzed mint az elején, ugyanakkor azt kérdezed lehettek e barátok....
Fogadjunk te vagy a nő....
Nagyon egèszsègtelen ez a szakítás utáni barátkozás. Te szakítottál, lefogadom, hogy ő abban remènykedik, hogy még fogod magad gondolni, ès újra kezdhetitek. Elhívtad a szülinapomra is, összenèztetek, mint az elejèn, szerinted ez barátság? A haveroddal is így összenèztetek hosszasan? Naugye...
Szedd össze a gondolataid, èrzèseid, ès ha már tènyleg nem akarsz tőle többet, akkor engedd el teljesen, ne áltasd. Mert most valamennyire azt teszed. Lèpjetek mindketten tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!