Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyha még én sem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha még én sem tudom akarok e valaha gyereket?

Figyelt kérdés

Bnőm azt várja mondjam meg kb mikorra akarok. De hiába mondom h még én se tudom. Mindjárt 6éve vagyunk együtt. Kicsit mélyponton vagyunk én most nem érzem ideálisnak a kérdést mivel:

- van munkahelye de most készül talán kilépni és saját szalont nyitni

- most kezd egy 3hónapos képzést

- sokszor a mindennapos teendők kapcsán úgy kell magyarázni neki mint a kicsiknek mikor tanulják a dolgokat.

- Nekem is vannak munkahelyi és egyéb gondjaim

- 2éve lakunk együtt ez alatt kijött pár dolog ami miatt elbizonytalanodtam h hogyan tovább

Ő azt mondta hogy a suliba is azert kezd h elterelje a gondolatait a gyerekről

2020. jún. 30. 08:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Semmi. De legalább kap esélyt. Én 29 évesen találtam olyat, akivel vállalnám.

A kérdező marhára nem akar gyereket, vagy legalábbis nem a mostani nőjétől. 6 éve húzza az idejét és képes lenne még akármeddig.

2020. jún. 30. 10:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezt sosem titkoltam előle hogy nem tudom mikor akarok. Mindig is mondtam neki hogy ha ez nem felel meg akkor nyugodtan szakíthat nem kiabálok rá tücsköt békát, nem láncolom magamhoz, megértem ha így döntött. De eddig ő sem lépett ez ügyben csak szóban hogy szeretne gyereket. De én nem érzem érettnek magam rá
2020. jún. 30. 10:47
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha te ennyi idősen nem vagy rá érett, akkor nem is leszel. Állj elé és mondd el hogy nem akarsz tőle gyereket. Döntse el megy, vagy marad. Mert a mismásolásod miatt reménykedik és nem tud döntést hozni.
2020. jún. 30. 10:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Amúgy a kapcsolati mélypontunk ellenére nem értem igazán hogy miért ennyire most a gyerek a lényeg( oké korábban is mondta már) voltak ennél jobb időszakok erre a témára..
2020. jún. 30. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
14: nem lesz olyan, hogy ideális körülmények, szóval erre hivaktozni hülyeség. Fél év múlva más lesz a hasfájásod, utána megint más. Nem érzed a gyerekre az igényt, ami nem baj, csak akkor felesleges együtt maradni.
2020. jún. 30. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Mi lenne, ha ezeket nyíltan elmondanád neki és nem ide írnád le ehelyett?
2020. jún. 30. 17:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Ezt mind tudja.
2020. jún. 30. 18:12
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudja, mert ha a te szóhasználatodat nézem, akkor nem azt mondtad neki hogy soha nem akarsz gyereket, hanem "nem vagy elég érett rá", "nem megfelelő az alkalom", "nem tudod, mit akarsz". Ő meg reménykedik, mert nyilván szeret, meg nehéz lenne előről kezdeni egy vadidegennel.

Mondd neki, hogy soha, de soha nem lesz gyereketek ha veled marad. Mondjuk ha ennek ellenére marad, akkor majd teherbe esik.

2020. jún. 30. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:
90%

Te nem vagy vele teljesen őszinte, csak terelsz össze-vissza. És mivel nem mondod meg konkrétan, ő reménykedik.

Ha kérek-perec megmondod, hogy nem akarsz gyereket minimum 5 évig, de jó eséllyel utána sem, akkor majd elgondolkodik.

2020. jún. 30. 18:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Remélem, már szakítottál azóta.
2020. nov. 1. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!