Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanez a cipő, május 31. óta. Én nem fogok ráírni, mert kérte, hogy ne legyünk kapcsolatban. Ha az augusztusi szülinapomon ír két szót, annak már nagyon fogok örülni. Ha nem, hát... az rossz lesz.
2020. jún. 26. 20:41
Gyenge vagy és kétségbeesett.
Így tehát próbáld meg, mi történhet?
2020. jún. 26. 20:41
Attól függ, mi volt a szakítás oka. Olyan többnyire nincs, hogy csak az egyik fél a hibás, tehát ilyenkor mindkettőnek magába kell néznie és változtatnia, ha nem akarják ugyanazokat a hibákat elkövetni. Ezt pedig mindkettőnek akarnia kell, ha csak az egyik akarja, úgy sajnos nem fog menni. Az is lehet, hogy te élted bele magad túlságosan, olyan tulajdonságokat vetítettél rá, ami valójában nem is volt meg benne, hát csak a te kedvedért nem lesz olyan, ha nem téged keres, akkor nem érdemes erőltetni. Ha pedig megcsaltad, vagy ilyesmi, akkor valamilyen szinten érthető, ezt nem mindenki nézi el, és ha nem akar adni egy újabb esélyt, nem tudsz mit tenni. Ha viszont úgy látod, hogy van esély arra, hogy le tudtok ülni és megbeszélni közösen, mondjuk így, hogy ennyi idő után valószínűleg elmúlt a haragja vagy bármi változott, akkor érdemes megpróbálni.
2020. jún. 26. 20:42
Ameddig semmi komoly oknak mondasz egy szakítást, addig szerintem felejtős.
Az önelemzés, és javítás sosem árt egy ember életében, mert ok nélkül nincs okozat.Már pedig az okozat az ami miatt most szenvedsz, nem kicsit.
2020. jún. 26. 20:49
Tipikus példája vagy egyébként annak az embernek, akinek míg meg volt a kapcsolata, észre se vette, hogy a másik emberben milyen sebeket okoz, az meg segély kiáltások tömkelegét küldte neked, csak éppen nem vetted észre. Aztán amikor betelt az a bizonyos pohár már nem volt az életedben. Cirkusz, hiszti, minden nélkül eltűnt. És az ilyen emberekben mi marad meg: hogy otthagyták őket. A miértről persze mélyen hallgatva van, hiszen az ilyen ember képtelen önmagával szembe nézni, és elismerni ha hibázott, valahol, valamikor, valakivel.
2020. jún. 26. 20:55
6/13 A kérdező kommentje:
Neki az első kapcsolata volt,ő 18 én 20on éves F,valószínü valami kapuzárásija lehetett,mert tényleg nem volt olyan dolog a kapcsolatunkban amit ne tudtunk volna megbeszélni,és a szakítás lett volna a megoldás...Én nem bántottam semmivel,nem hogy megcsaljam,mindig jól éreztük magunkat egymás mellett:) Itt csak annyi a kérdés,hogy lenne e bármi értelme nekem keresnem,vagy ez egy erőltetett dolog lenne már,és azt kéne megvárnom amíg ő keres,adtam már neki sok esélyt,az is lehet hogy benne van,hogy nem fogok már neki többet adni,ezért nem jelzett még...Futottam utána sokat,de nem nagyon volt olyan,hogy ennyi ideje ne beszéltünk volna,nem tudom változott e benne valami...Hiányzik belőle hogy neki bármit elmondhattam,tudhattam hogy bízhatok benne,csak egy rossz társaság miatt rossz irányba ment,ő sem az az ember aki ilyenkor palikkal éli ki magát,tehát ez a lehetőség kizárt,viszont én nem akarom feleslegesen megalázni magam mégegyszer,azért érdekelnének a tapasztalatok,hogy mi a legjobb döntés itt...
6 Elárulod kérdező, nekem, tudatlannak, hogy milyen kapuzárási pánikja lehet egy 18 éves lánynak?:D Komolyan érdekel, mert ilyenről még nem hallottam:)
2020. jún. 26. 21:33
8/13 A kérdező kommentje:
az nem kapuzárási,hogy nem élte még ki magát?:) de köss bele nyugodtan mindenbe,azzal sokat hozzáteszel
Az nem kapuzárási pánik. A kapuzárási pánik a középkorúságból az idős korban lévő átmenetet hívjuk.
Eszembe sincs belekötni, csak igen meglepődtem az írásodon.
2020. jún. 26. 22:22
Külső szemmel elég zötyögős ez a kapcsolat, de te érzed, tudod valójában milyen is volt. Ha úgy érzed, megéri még próbálkozni, akkor tedd. Ha csak hiányzik, de érzed, hogy feleslegesen próbálkoznál, akkor hagyd. Azért ezt nagyjából szokta érezni az ember, a másik felet ismerve, a kapcsolatot ismerve...
#5 Nálad ez nagyon frissen átélt lehet még...
2020. jún. 26. 22:33
Kapcsolódó kérdések: