Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mér kell így viselkednie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér kell így viselkednie?

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátnőmmel.

De a lényeg az hogy szakítás után 1 nappal elkezdte felpakolgatni Facebookra, instagramra a szó szerint, krvs képeket.

Amik alatt persze mennek az idióta kommentek a barátnőivel hogy "jajj édesem szombaton is ezt a rucit vedd feeeel"

Igazából az zavar hogy sok haverommal is ismerősök és ez nem jó fényt vet rám hogy egy ilyennel voltam 3 évig aki szakítás után egyből csinálja a nem létező eszét, mert kidobtam, és kb olyan mintha egy ribncal lettem volna együtt. Pedig nem volt ilyen. Legalábbis nem tudtam róla.

Tehát az zavar hogy ennyire nem gyászolja ezt a 3 évet vagy mi?

2020. jún. 25. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Téged akar bosszantani, az ostobább módon.. Ilyen buta szegény? Ha okosabb lett volna másként intézi..és az fájdalmasabb..
2020. jún. 25. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan azt akarja mutatni, hogy őt nem vágta taccsra a szakítás.
2020. jún. 25. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le, ne nézegesd a képeit.

Ne érdekeljen mi van vele, szakítottatok.

2020. jún. 25. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kidobtad,minek sírjon utánad? Nem érte meg. De jó beképzelt vagy, hogy az zavar, hogy nem gyászolja a kapcsolatot, amit te dobtál el, meg hogy mit szólnak mások a képeihez.
2020. jún. 25. 20:26
 5/7 Savlekotő ***** válasza:
72%
Valószínű már várta h dobd és végre felszabadult,elszabadult. Most önmaga,melletted meg játszott egy szerepet,engedd el,ő már rég túl lépett a szakítás előtt,te meg jövőre is miatta fogsz padlón lenni,ne legyél hülye..
2020. jún. 25. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő így gyászol. Azt akarja mutatni a külvilágnak, ès leginkább neked, hogy attól mèg jól èrzi magát. Attól nem lesz r.banc, hogy feltesz most pár ilyen pózos kèpet. Ne reagált túl. Szakították vele, ne nèzegesd a kèpeit.
2020. jún. 25. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Próbálta vissza könyörögni magát.

Es nem nézegetem csak látom mit rak ki mivel az ismerősöm.

Okkal dobtam az ő hibájából adódóan amúgy.

2020. jún. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!