Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élhetek az "exemmel" szobatársként?
Tegnap szakítottunk két és fél év után. Egy éve együtt is éltünk. A szakítás békés volt. Félreértéseket halmoztunk fel a kapcsolat alatt és hibáztunk de nem csaltuk meg vagy sértegettük a másikat soha, csak egyszerűen mindkettőnkben meghalt valami amit most sikerült kimondani. Én nem akarok hazamenni az albérletből mert rettenetes körülmények között éltem, az exem pedig el volt nyomva otthon ezért azt mondtuk amíg el nem költözök én (tervben volt korábban is hogy el akarok költözni) addig együtt lakunk. Lehet ezt úgy, hogy egyikünk se sérüljön? Egy szoba van, külön ágyrésszel (fából egy galéria van építve mert magasan van a plafon és ott van a franciaágy) és egy kihúzható kanapé lent. Van fürdő és egy konyha de oda nem lehet matracot vinni mert nincs hely.
Szóval szerintetek lehet legalább 6-8 hónapot kihúzni így?
Ez ugye valami vicc, vagy troll kérdés?
Kizárt, hogy épp elméjű ember ezt frankón megkérdezi, ugye?
Berelj szobát. Ha egy szobát sem tudsz kivenni, akkor keress másik munkahelyet.
Ez így abszurd. Ismerkedni nem fogtok tudni, mert mindenki menekülni fog, ha megtudja, hogy egy szobában élsz az exszel.
Élhettek, persze, de akkor ne ismerkedj. Most volt egy ilyen esetem egy pasival és csodálkozott, hogy én ezt miért nem nézem el neki. Szerinted??? Második randin nyögte be, hogy "ja amúgy tudj róla, az exemmel békésen szakítottam, de a járvány miatt a keresetünk kimaradt, így nem tudunk különköltözni". Eléggé hidezuhanyként ért. Mondtam, hogy oké, nem baj (végül is érthető valahol a szitu), de akkor vegyünk vissza az ismerkedés tempójából. Majd rá egy hétre szakított, hogy ez így nem lesz jó. Csodás érzés volt, gondolhatod.
A lényeg, hogy ne keverj bele potenciális kapcsolatot ilyenbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!