Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális,hogy még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális,hogy még mindig keserűséget érzek ez miatt?

Figyelt kérdés

Egy éve szakított velem az exem, és nagyon gyorsan lett neki más.

Normálisan váltunk el, de erős a gyanúm (sőtt, szinte teljesen biztos),hogy miközben velem volt, már alakult neki a kapcsolat a másikkal.

Szóval kicsit átverve éreztem magam. Főleg,hogy okként ugye pont olyanokat mondott,hogy "ez nem más miatt van, egyedül szeretne lenni", ilyen valótlan h.lyeségek.

Nyilván nem sírok ez miatt, de ha valamiért eszembe jut, még mindig keserűséget érzek...

Pedig azért egy év hosszú idő.

2020. jún. 17. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Kb nekem is ez van,három és fel után hagyott ott,hogy neki nem kell kapcsolat,de jó baratno vagyok..aztán három hétre rá már egy teljesen másik lánnyal aludt :D

Engem is zavar a mai napig,ezidő alatt pedig nekem is volt másik kapcsolaton,jelenleg is van egy

Meg mindig zavar,de leginkább az egomat sérti,nem akarnám visszacsinálni,tökéletesen boldog vagyok a mostani partneremmel.

Arulasnak éltem meg a dolgot,a szerelmunk elarulasanak,szerintem valahogy te is így vagy vele :)

21N

2020. jún. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!