Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, pár hónappal később találkoztunk és akkor jöttem rá, hogy már nem szeretem?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltam az exembe, hihetetlen szép emlékeim vannak vele. Bizonyos körülmények nagyon megnehezitettek a kapcsolatunkat. Hónapokkal ezelőtt szakított velem. Minden egyes nap úgy telt, hogy vártam vissza. Egyáltalán nem lett könnyebb, sőt egyre rosszabbnak és elviselhetetlenebbnek éreztem a hiányát. Pár napja felkeresett. Találkoztunk és hirtelen jött a felismerés, hogy ez már nem az.. Hogy én már nem is szeretem őt. Pedig most talán lett volna új esélyünk. Viszont nagyon fáj ez is, hogy elmúlt.. Keresem az érzést és próbálnám visszahozni, de nem megy és valószínűleg értelme se lenne, mert most sincs jövőkepem vele. Ez már csak a ragaszkodás? Mikor lesz már végre egy kicsit is jobb?2020. jún. 17. 00:15
1/2 anonim válasza:
Már most egy fokkal jobb, rájöttél, hogy nem szereted. A második esélyek nagy része egyébként is kudarcal végződik, úgyhogy most nincs más dolgod, mint venni egy nagy levegőt, és azt mondani magadnak, hogy túl vagyok rajta. Pont ez a lényeg, nem ragaszkodsz hozzá, nincs miért.
2/2 anonim válasza:
Akkor minden oké, még ha nem is annak érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!