Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogja még ezt csinálni velem és egyáltalán miért csinálja? Nem tudom mihez kezdjek.
Figyelt kérdés
3 éves kapcsolatoknak lett vége tavaly szeptemberben mert konkrétan már menekülnöm kellett belőle. Bántott folyamatosan, fizikailag is néhányszor, egyszer elvetéltem(nem tudtam hogy terhes vagyok) depressziós lettem minden ami kell. Amikor szakítani akartam folyton fenyegetett. Rajottem a jelekből hogy szemelyisegzavaros de az a gond hogy ezt hozzá is vágtam. 3 hétig keresett még aztán osszejott azonnal valakivel. A sok rossz között örültem neki mert azt hittem engem legalább végre békénhagy. Külföldre mentem dolgozni hogy jó messze legyek tőle telefonszamot cseréltem. De most mikor hazajottem több oldalról szembesültem vele hogy azóta is engem ocsarol és próbál beteg embernek feltuntetni, nem sorolom de egyszerűen azon van hogy nekem minden téren fájdalmat okozzon.( Egy pelda: megfenyegetett valakit akivel utána ismerkedtem meg és jóban voltunk, azt sem tudtam honnan szerzett róla tudomást) Olyanokat hallok vissza hogy csak sírni tudok mert igazságtalan. Én tényleg azt hittem hogy vége lesz ennek a borzalomnak ha talál valaki mást. De még mindig velem van elfoglalva. Szerintetek mit tehetnék? Eltelt lassan 1 év... Mikor hagyja ezt abba és miért csinálja?2020. jún. 14. 16:00
1/4 anonim válasza:
Hisztis mind az állat. Hiszti szorozva az erős nárcizmussal szorozva a közel nulla önismerettel.
3/4 anonim válasza:
Ha ezt az ócsárolás dolgot a te ismerőseidnek vagy akár idegenek tolja, feljelentheted rágalmazásért. Egyébként - őszinte kérdés - nincs egy jó kiállású bátyád vagy haverod, aki "elbeszélgetne" vele?
4/4 A kérdező kommentje:
Küzdősportol, kigyúrt állat, nem egy rendőrségi üggyel. A barátaimat meg sem merném kérni, hogy segítsenek. Még kapcsolat alatt kértem az ő barátait is, hogy beszéljenek vele... De nem látnak át rajta, nekik egy másik arcát mutatja ahogy mindenkinek.ők inkább a "csicskái". Egyedül vagyok ezzel és egyedül voltam mindig.
2020. jún. 14. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!