Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mennyire normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Már kb 9 hónapja szakított velem a volt baratom. Az első fel év maga volt a pokol.. majd a 7. hónap körül kezdtem jobban lenni. Észrevettem azokat, akik érdeklődtek irántam, jól estek a flortolesek és kezdtem magam jól erezni egyedül is. És egyszerűen nem tudom mi történt az elmúlt napokban, magam alatt vagyok újra. Remelem csak atmeneti, de borzasztóan bánt az, hogy nekem miért telik ennyi időbe a felépülés, miért kerülök vissza még mindig néha ebbe a spiralba.

Ami még szarabb, hogy csupán 1 éves kapcsolatról van szó.. bár az elég intenzív volt.

2020. jún. 1. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:

És mit teszel, hogy jobb legyen?

Hogy telnek a napjaid?

2020. jún. 1. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Dolgozok, sportolok újra, barataimmal, családommal vagyok... mit tudnék még tenni..
2020. jún. 1. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet túlságosan is élteted még exed emléket. Tehát képeket nezegetsz, gyakran gondolsz ra stb. Igazából ez felfogás kérdése is. Az meg hogy most par napig magad alatt vagy ez minden emberrel előfordul ez nem exed miatt van, ezt sem úgy kéne felfognod hogy na most rossz kedvem van ez is miatta van. Ha így gondolkodsz sose birod elengedni es masnak sem adsz addig ugy eselyt.

Normálisnak meg normális mégis csak egy egész éved volt vele, de már a "gyász" időn javában tul vagy.

2020. jún. 1. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne ha új vizekre eveznél végre, mert leragadtál nála, holott nem ő az élet.

Ha ő lenne veled lenne.

De ő egy kretén volt.

Fiatal vagy, mindenre megvan az esélyed, ne rá baccd el.

2020. jún. 1. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Köszönöm szépen! 😔
2020. jún. 1. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!