Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok, fog még keresni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, fog még keresni?

Figyelt kérdés

Narcisztikus jellemvonásai vannak az exemnek, nem akarok senkit szakszerűtlenül diagnosztizálni, de így nem kell kielemeznem külön milyen ember és milyen volt a kapcsolatunk.

A manipuláció volt a legjellemzőbb, szeretet és intimitás megvonásával büntetett, ha valami nem úgy alakult, ahogy ő akarta. Ha ellent mertem mondani neki szinte ellenségként tekintett rám. Többször szakított velem. De tudta, hogy mennyire fontos nekem és mintha élvezte volna, hogy pl. Érjem be azzal hogy hetente egyszer láthatom és örüljek ennek. Amikor kezdtem jobban lenni és nem kuzdottem tovább, mindig visszajott hozzám. De ez elég összetett. Mert nem bírt ki nélkülem egy napot se csak urugyeket talált ki, hogy közben úgy tűnjön, ő nem is akar velem lenni.

Mindent megtett, hogy napi 24 órát együtt tudjunk lenni. Munkahelyet is akart váltani, hogy egy helyen legyünk csak nem sikerült neki. Viszont ha valami probléma volt mindig én nyitottam felé es legutóbb már megint nem tudta eldonteni, hogy mit akar. Úgy döntöttem hogy nem keresem többé. Eltelt egy hónap ezido alatt egyszer próbált velem kapcsolatba lépni egy rokonán keresztül, de csak annyi volt, hogy mi újság velem mondtam hogy minden rendben. Ennyi volt. Ez mire volt jó?

Elkepzelheto, hogy csak így elenged szerintetek? Vagy majd egy váratlan pillanatban újra felbukkan azért, hogy kihasznaljon? Tudom, hogy jobb nekem így, de a kérdésre érdekel a válasz. Saját tapasztalatoknak is nagyon tudnék örülni. Köszönöm szépen előre is! 😊

2020. máj. 19. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó Isten,mintha csak magamról és az exemről olvasnék annyi különbséggel,hogy az én exem szakítás után még napi szinten keresett,amíg le nem állítottam.Nem tudhatjuk,hogy fog-e még keresni,a nárcikra jellemző,hogy szakítás után barátságban akarnak maradni,hogy továbbra is befolyásolhassanak.Ha megint felvenné veled a kapcsolatot,utasítsd el,továbbra is csak bántani akar.
2020. máj. 20. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
miért várod,hogy egy ilyen ember keressen?egyébként nekem is egy friss élmény,hogy barátnőm szakított,másfél hónap után megkeresett,aztán ismét átbszott,és elküldtem oda ahova való,azzal hogy többet ne keressen.valszeg bántani fogja az egoját hogy már nem érdekel,és keresni fog,de nem adom meg az esélyt már,hogy harmadjára is fájdalmat okozzon.egyébként ez már rég rossz,és azért szoktak max vissza menni mert nem találnak mást,vagy épp nem jött össze a kiszemeltjükkel,addig tartaléknak jó leszel te is...
2020. máj. 20. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Többször nyúlt utánam. Legutóbb akkor, amikor tovább akartam lépni valaki mással. 2 év után éreztem azt, hogy erre képes vagyok. Tehát 2 év után is képes volt utánam nyúlni. Nem enged el, de nem kellek neki. Most már viszont bukta. Kiábrándultam örökre. Egy kapcsolatomat tönkre tehette, de nem bánom, mert tényleg nem voltam rajta túl. A következőbe már nem lesz beleszólása.
2020. máj. 20. 00:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy fog keresni. Főleg, ha nem talál másik balekot.
2020. máj. 20. 02:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnálom, hogy ennyien keresztül mentetek hasonlón.

Az exem is akarta a barátságot, de kétértelműen viselkedett. Pedig ő szakitott mindig. Összezavart és soha nem tudott mit mondani. Mondtam, hogy nekem ez így nem jó és tisztázzuk, de nem tudta. Közben egyik nap így, egyik nap úgy és akkor döntöttem úgy, hogy oké en nem konyorgok. Majd nyit ő ha akar, mert mindig én teszem. Ennek az eredménye, hogy egy hónapja nem beszéltünk. Valahol ez is egy ha játszma, de az őszinteséggel és a nyitottsaggal mindig rosszul jártam. Igen, remeltem, hogy a hiányom raebreszti arra, hogy szeretne velem lenni és végre dönt. Figyelni fog ram is.. De tudom hogy egy embert nem lehet megváltoztatni.. Furcsa nekem, hogy aki maskor egy fél napig nem bírta nélkülem most lazan egy hónapja. Más valószínűleg nincs neki, nem szeretném leírni a konkrét okot, de olyan elethelyzete van, amiben nem sok esélye van. Barátai sincsenek. Én nagyon buta voltam..

2020. máj. 20. 03:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Pontosan, teljesen ugyanígy jártam. Annyi különbséggel h én nem engedtem h utánam nyúljon. A legkisebb rest sem hagytam neki. Az elején úgy volt h barátok maradunk, aztán kiderult pár dolog a múltból, ami akkora tprest okozott h azt mondtam, csak magam mérgezés ezzel az emberrel és tuti h kicsinalom magam, ha nem sikerül kitorolnom öt az életemből. Facebook, insta, viber, mindenhonnan letiltottam. Telefonszamat is letiltottam. Ennek lassan egy éve. De ha szembe jött volna velem az utcán, akkor biztos h egy pillantás nélkül tovabbsetalok. Mostanában haveroktol érdeklődik felőlem. De nem érdekel. Egyszer úgyis leall.
2020. máj. 20. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Exem full ugyanez. Szakítottam vele és szinte naponta keres, de engem már nem annyira érdekel.
2020. máj. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!