Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás után nagyon egyedül érzem magam,nem találom a helyem. elmulik ez az érzés egy idő után ?
szerettem a kapcsolatunkat,vele ugy gondoltam,életemben elöször végre minden rendben van,azt éreztem vele,többé nem leszek egyedül,boldogsággal töltött el,hogy valaki szeret.. és hogy én is szeretem őt. nagyon hasonló a természetünk,sokáig harmóniában és boldogságban éltünk (együtt),de ennek a nagy hasonlóságnak rossz oldala is volt. 2 éves kapcsolat volt,mindent együtt csináltunk.
a végén a kapcsolat már nagyon megromlott,közös megegyezés alapján lett vége. békében váltunk el,de megbeszéltük,hogy nem jövünk össze ujra.
eleinte próbáltam örülni a szingli létnek,de ez csak ideig óráig tartott... mindenröl ő jut eszembe,ottvan mindenben. a reggeli kávémat sem tudom ugy meginni,hogy ne jutna eszembe,de tovább megyek,reggel,ahogy kinyitom a szemem,egy tized másodperc elteltével ő jut eszembe. fordulok felé,de már nincs ott...tudom,szinte minden ember átélte már ezt,mégis olyan nehéz.. mikor fog ugy eltelni egy napom,hogy ne jutna eszembe,csak vagy 1x,és nem állandóan ?
Butters! Menj a szobádba fiam, és két hét szobafogság!
Az majd kigyógyít a bajodból.
Persze, el fog múlni.
Tudom, hogy most nehéz. De szerintem nagyon jó, hogy bevallod magadnak, hogy most egy rossz periódusban vagy, hiányzik a megszokott életed, és a jó dolgok a kapcsolatból (ölelések, vidám percek, stb). Sokan esnek abba a hibába, hogy azonnal túl akarnak lenni az elmúlt kapcsolaton, de ez vissza szokott ütni. Nincs azzal semmi baj, hogy most fáj. Olyan ez, mint a gyászfolyamat, nem jó megspórolni és átugrani részeket.
Azt nem tudom megmondani, hogy mikor fog csillapodni a szomorúságod, de egész biztos, hogy eljön ez az idő is. Adj magadnak időt, gyászold el a kapcsolatot és foglalkozz olyan dolgokkal, amiket szeretsz.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!