Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak egy olyan lánnyal, aki odáig van értem?
Szerelem előbb-utóbb elmúlik, ez természetes. A szenvedély kell fenntartani, amiben te ugyanolyan hibás vagy, mint ő, ha megszűnt.
Szerintem fussál neki még egyszer és próbáld feléleszteni a dolgokat.
Jajj, de vissza fogod még sírni a kiscsajt! :D Na, de mindegy!
Semmiképp sem légy vele lekezelő és nagyarcú! Az a legtisztább ha őszinte vagy hozzá és elmondod, hogy mit (nem) érzel. Ennyit mindenki megérdemel.
Szerintem legjobb az oszinteseg. Keszulj fel ra lelekben, hogy rosszul fog neki esni, meg lesz lepodve, teljesen letaglozod majd vele, sirni fog, megbantod vele, stb....sajnos ez ezzel jar, barmennyire is kimeletes szeretnel lenni, raadasul ha nem szamit ra, sokkolni fogod vele....lehet megprobalkozik majd azzal, hogy adj meg eselyt, hozzatok rendbe, stb...
Szoval neki is es neked is nehez lesz, ugyhogy eloszoris dontsd el, eleg eros e az elhatarozasod.
Ha mindenkepp arra jutottal, hoyg szakitani szeretnel, akkor a fentiekben irtakra számits. Sokkal konnyebb, ha azzal a tudattal mesz neki a feladatnak, hogy erre fel vagy keszulve.
Meg azt is fontos tudatositani, hoyg a ti korotokban elofordul az ilyesmi, nem kell magadat okolnod miatta /persze elgondolkodhatsz, miert hult a kapcsolat, stb./, de ti meg szemelyisegileg fejlodtok, lehet már teljesen más emberek vagytok, mint 2 éve, ujabb 2 évre megint sokminden változik bennetek. Ez rendben van igy, szoval ne hibaztasd magad emiatt.
Magat a szakitast legjobb egy nyugodt, semleges helyen bonyolitani. Nem szakitanek náluk. Esetleg nálunk, feltéve, hogy a szuleim nincsenek otthon, hogy ne zavarjanak, vagy elore megbeszelnem veluk, hogy hagyjanak minket magunkra. Ha ez nem kivitelezheto, akkor elhivnam a parkba vagy akarhova ahol nyugodtan le lehet ulni beszelgetni es nem zavar meg senki. Szerintem felhivnam, hogy raer e ekkor es ekkor, szeretnel vele beszelgetni. Lehet hogy ebbol rogton rosszra fog gondolni, sejteni fogja, de sebaj.
Aztan csak oszinten elmondanam neki amit erzek. AZ oszinteseg szerintem celravezeto. Fajni fog neki. De mond el, ahogy nekunk is, hogy az utobbi hetekben ugy erzed valami megvaltozott benned, es mar nem erzed azt, amit eddig. Biztositsd rola, hogy nem o tehet rola /mar ha igy van/. Mond el, hogy nagyon sajnalod, de igy nem szeretned folytatni a kapcsolatot, nem lenne egyikotokkel szemben sem fér...
Aztan varsz a reakciojara. Bárhogy is reagal, maradj nyugodt, tisztelettudo, kedves, de hatarozott.
Irnam hoyg sok sikert, de valahogy nem illik....
Kíméletesen, de határozottan.
Sokan abba a hibába esnek, hogy ha szakításra kerül a sor, és látják a másikon, hogy letöri a dolog, akkor elkezdenek egy kis reményt csepegtetni, hogy "jó, de azért még találkozunk majd" meg "majd még beszélgetünk" stb. Amivel azt a hamis képzetet keltik a másik félben, hogy még van esélye visszacsinálni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!