Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnám elfelejteni az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyma9110 kérdése:

Hogy tudnám elfelejteni az exem?

Figyelt kérdés
Hogy tudnám elfelejteni a 3éves kapcsolatot? Én b*sztam el... Agresszív/ingerült vagyok mar egy ideje a munka miatt ezert rajta vezettem le a feszkót..(lesz*rom stílus.. istenőrizz hogy azt gondolja valaki hogy bántalmazás miatt) jelenleg is együtt élünk a ház miatt. De meg mindig b*szott feltekeny vagyok hogy mással randizik.. Valakinek van ötlete?

2020. máj. 7. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem lehet elfelejteni. Egy hónapos kapcsolat is velünk marad, hát még a több éves. A seb viszont nem fog begyógyulni, amíg folyamatosan látod. Valamelyikőtöknek el kell költöznie. Előbb-utóbb úgyis ez lesz, mert így nem tudtok új kapcsolatot kezdeni.
2020. máj. 7. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
del *.exe
2020. máj. 7. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Próbálj meg elkerülni vele minden féle kontaktust (ne találkozz vele, ne lássad, ne halljad, ne lássad miket csinál közösségi médián, ne beszélgess vele egyáltalán)

Ha ezek megvannak akkor könnyebb lesz és idővel elmúlik. Bár így hogy közös házban laktok így ez gondolom nehéz ezt kivitelezni. A másik megoldás hogy ismerkedj te is hátha valaki felkelti az érdeklődésed és inkább rá fogsz gondolni nem az exedre

2020. máj. 7. 23:05
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Nincs már rá esély, hogy kibékítsd valahogy?

33N

2020. máj. 7. 23:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Elköltözés esélytelen ugyan is pénz van a házban így várni kell míg ellesz adva.

Békülés nemhiszem hogy kivitelezhető. Sajnos úgy felstuffolt azzal hogy a pasi akivel randizik oda adta pólóját neki és azzal aludt ma.. Annyira duhos voltam magamra hogy olyan sebet szakítottam fel... amit nem bántásbol akartam mondani

2020. máj. 7. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy ott lakik,kb sehogy.
2020. máj. 7. 23:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Az lehet,hogy te basztad el,de az exedtől is elég undorító húzás,hogy más pasi pólójában alszik egy tető alatt veled.Attól,hogy szétmentetek,még lehet egymás iránt egy minimális tiszteletet tanúsítani. Biztosra veszed,hogy mással randizik? Nem lehet,hogy csak féltékennyé akar tenni?

Nőként írom,ha lenne más pasija,simán meg tudná oldani a máshol alvást...

2020. máj. 8. 04:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy csak féltékennyé akar tenni.. Kiforgatja a szavaimat. es ugy hoz ki mindenböl hogy barmit mondok ne legyen esélyem vissza kapni.. Mar magam sem tudom.
2020. máj. 8. 05:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Az ivászat nem megoldás. De amiota ez van tobbet iszok..
2020. máj. 8. 05:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudom, kőnnyű mondani,de próbálj meg nem tudomást venni róla.Van esetleg külön szoba? Nézd levegőnek, élj úgy, mintha nem lenne ott.És ne sajnáld, ahogy írtam az előbb is.Van egy mondás, hogy szakításkor ismerni meg az embereket.
2020. máj. 8. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!