Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni az exem?
Próbálj meg elkerülni vele minden féle kontaktust (ne találkozz vele, ne lássad, ne halljad, ne lássad miket csinál közösségi médián, ne beszélgess vele egyáltalán)
Ha ezek megvannak akkor könnyebb lesz és idővel elmúlik. Bár így hogy közös házban laktok így ez gondolom nehéz ezt kivitelezni. A másik megoldás hogy ismerkedj te is hátha valaki felkelti az érdeklődésed és inkább rá fogsz gondolni nem az exedre
Nincs már rá esély, hogy kibékítsd valahogy?
33N
Elköltözés esélytelen ugyan is pénz van a házban így várni kell míg ellesz adva.
Békülés nemhiszem hogy kivitelezhető. Sajnos úgy felstuffolt azzal hogy a pasi akivel randizik oda adta pólóját neki és azzal aludt ma.. Annyira duhos voltam magamra hogy olyan sebet szakítottam fel... amit nem bántásbol akartam mondani
Az lehet,hogy te basztad el,de az exedtől is elég undorító húzás,hogy más pasi pólójában alszik egy tető alatt veled.Attól,hogy szétmentetek,még lehet egymás iránt egy minimális tiszteletet tanúsítani. Biztosra veszed,hogy mással randizik? Nem lehet,hogy csak féltékennyé akar tenni?
Nőként írom,ha lenne más pasija,simán meg tudná oldani a máshol alvást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!