Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz még ebből valami?
Párommal nemrég szakítottunk, több éve együtt éltünk már, együtt terveztük a jövőnket. Erre ő egyszer csak azt mondta hogy elbizonytalanodott és lehet hogy már nem szeret és emiatt szakítani akar, hogy ne okozzon nekem fájdalmat azzal hogy ugy van velem hogy nem szeret
Láttam rajta hogy őt is megviselte a szakítás. És azt mondta hogy most időrr meg távolságra van szüksége hogy rendezze magában az érzéseit.
Direkt nem szünetet kért, hanem szakított, mert tudjuk hogy a szünetnek semmi értelme
Én nagyon reménykedek benne hogy rájön hogy szeret még, szerintetek van ennek bármi esélye?
Nekem is ezt mondta, sőt! Azt mondta,pár hónapig nem akar kapcsolatot,... na ja. 1 hónap múlva már az új párjához költözött. Vagy gyorsan talált, vagy már megvolt neki. Inkább utóbbi.
Nincs könnyű dolgod.
Ez is csak egy szokásos bla bla.
Ha szeretne nem hagyna el. És nem lenne min gondolkodnia.
Sőt ezekkel a fajta szakításokkal azt érik el, hogy a másik mint most te , hülye maradjon, reménykedjen és várjon, és véletlenül se keressen mást.
Csak a napjaidat, hónapjaidat éveidet fogod elpocsékolni.
Ha nincs kivel dugnod, akkor oké. De inkább keresd a következőt!
Semmi értelme nincs az ilyen újramikrózott, felmelegített kapcsolatoknak. Egy rágós szar.
Nem fog visszamenni. Fogadd el, emészd meg. Szomorú, ha a szakító fél nem meri rendesen elvágni a szálakat, mert nagyon megnehezíti az elhagyott fél dolgát.
Aki szeret, az nem megy el! Keress másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!