Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni ha békülni akarok egy lánnyal de nem tudom, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Le vagyok tiltva neki2020. máj. 7. 17:13
1/9 anonim válasza:
Semmit. Azért vagy letiltva neki, mert nem kíváncsi rád.
Hagyd békén.
2/9 anonim válasza:
Hát így már semmit,ha ezt biztosan tudod. De az is lehet hogy csak törölt az ismerősei közül. Írj rá viberen,vagy telón! Vagy ott is tiltott már?
3/9 anonim válasza:
Bekulest csak o tud kezdemenyezni. Ezek utan te csak zaklatast.
4/9 Liz* válasza:
Hát azért.. ha nagyon szeretnéd meg lehetne oldani. Mondjuk ha jóba voltatok csak megvan a telefonszáma, vagy csinálj másik facebookot, esetleg kérj meg egy közös barátot, hogy szervezzen le egy találkát amire nem tudja, hogy te is mész. De semmiképpen se tűnjön zaklatásnak, ha letiltott biztos nyomós oka volt.
5/9 anonim válasza:
Gondolom nem veletlenül tiltott le, hagyd békén szerintem.
7/9 anonim válasza:
Írj neki levelet, keresd fel az otthonában személyesen, írj egy közeli ismerősének, hogy adja át az üzenetet, hozz létre még egy profilt, várd meg a munkahelyén. Rengeteg opció van! Miért tiltott le?
9/9 anonim válasza:
Egyszeri próbálkozás más csatornán (sms, mail stb). Aztán tudomásul venni, ha nem kér belőled.
Bár, nem tudom, min vesztetek össze, van olyan, ami után felesleges próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!