Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hónapja elhagyott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja elhagyott a barátom, mondván hogy már nem szerelmes, sőt már idmerkedik egy lánnyal. De a mai napig azonnal megnézi a storyjaimat, mindig ő az első. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Naponta többször is, mert ha több sztorit osztok meg az kívülről nem látszik, de azt is látja. Nem keres. Én szeretem, és nem értem mi ez.

2020. ápr. 27. 18:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#11 nem ezt mondtam te szegény legény, hanem azt, hogy akinek ennyi követése van és idegesíti a sok értesítés, az hülye ha nem mondja le. Comprende?
2020. ápr. 27. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak unatkozik, mert a karantén, home office és Isten tudja, mi alatt nem tudja mivel eltölteni a felszabadult idejét.
2020. ápr. 27. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj bele többet.
2020. ápr. 27. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem úgymond melegen akar tartani, hogy ha nem jönne össze neki a másik lánnyal.

Na meg az egója nem tudná elviselni, ha esetleg elfelejtenéd, és találnál mást. Ettől még nem szeret. Felejtsd el, ne alacsonyodj le hozzá.

2020. ápr. 27. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is erdekli, hogy telik nelkule az eleted, van e valakid esetleg. Amugy szerintem ahogy lrnne uj baratod, az elsok kozt lenne aki radirna, hogy esetleg... en az exemmel haraggal valtam el lassan 2 eve, en szakitottam, de a mai napig ilyen gyorsan megnezi a sztorijaimat pedig megcsak nem is kovet. Szoval nem lehet semmit se bizzosra mondani. Ki tudja...😏
2020. máj. 1. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!