Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szünetet kért a barátnőm 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet kért a barátnőm 2 hete, azt mondta ez nem szakítás, de neki idő kell. Azóta nem akar találkozni sem, néha ráírunk egymásra hogy mizu. Szakítani fog?

Figyelt kérdés
7 éve együtt vagyunk, mostanában sok volt a vita, szerintem feszült volt a karantén miatt. 2 hete elment a lakásból, hogy szünetet tartsunk és utána rendbe hozzuk a kapcsolatunkat tiszta fejjel. De szerintem szakítani akar. Szerintetek?
2020. ápr. 25. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Készítsd fel magad lelkileg a szakításra, de NE mondd ki te! Nehogy már ebben a helyzetben még te vállald a gonosz szerepét. Aztán te lennél a "szemét aki szakított, pedig én rendbe akartam hozni a kapcsolatot tiszta fejjel!", meg hasonló fürdető szövegek. Ne add meg neki ezt az örömöt. Szakítson csak ő, vállalja fel akkor. Vagy tűnjön el teljesen, az is az ő döntése, és ő lesz a villain, nem te.

Őrizd meg a tiszta naivságod, ő meg hadd vállalja csak a főgonosz szerepét, ha már idáig eljutott.

2020. ápr. 25. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Már miért ne szakíthatna a kérdező? Legyen határozott, erős egyén, ne hagyja magát átverni.
2020. ápr. 25. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Már szakított veled.
2020. ápr. 25. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:

#12: Én csak azt mondom, hogy mindenki egye meg amit kifőzött.

Könnyen lehet pont erre megy ki a játék, hogy a kérdező mondja ki, így kihúzva magát a szituáció alól. A nő nem vállalja fel magát. Hát vállalja csak fel. Nehogy már még az ő dolga legyen megkönnyítve.

2020. ápr. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!