Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kedvesen szakítani karantén alatt?
Kevesebb, mint fél éve vagyok együtt a barátommal, mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata. Előtte tényleg csak barátok voltunk, amit imádtam, de egy este mikor elmentünk szórakozni a barátainkkal pár feles után szerelmet vallott. Előtte már 2 hónapja mindenki arra várt, hogy jöjjünk össze. Mikor aznap kicsit nálunk volt már éreztem hogy ez nem lesz jó. Ő teljesen szerelembe van esve, fiú létére kb napi 5 szerelmes idézetet kapok. A problémák ott kezdődtek, hogy egy suliba járunk de külön osztályba. Neki nincs sok barátja és mindig ‘elvárja’ tőlem hogy vele legyek kinn és utána meg jön a ‘De nem is szeretsz…’ ‘Még öt percet…’ mondatok. Nagyon aranyos srác de úgy van rajtam, mint a mágnes a hűtőnkön. Testileg biztos hogy nem vonzódom hozzá, az utóbbi 2 hónapban minden csóknál a hideg rázott. Már majdnem beszéltem vele az érzéseimről amikor jött a karantén. Ő falusi így szerencsére most nem kell találkoznunk. De ő naponta küldi az ilyen szerelmes üzeneteket, írt nekem verset, énekelt messengeren keresztül. Én meg itt vagyok egy kapcsolatban egy szerelmes, egyébként aranyos és imádnivaló pasival akinek a kinézete 0 és már az érzéseim iránta is azok. Mivel nem találkozunk, hogyan kellene normálisan kezelnem ezt a szitkót és szakítani?
Előre is köszi ha elolvastad és segítesz♥️
Majd visszasírod, ha 30 éves egyedülálló, magányos nő leszel aki halad a sorvadás felé!
Inkább nézz magadba és légy vele őszinte, hogy csak hülyítetted, mert a külsőségekre ennyire adó divatpicccs vagy! A te szegénységi bizonyítványod, de legalább a srác megszabadul tőled és találhat egy normális csajt, aki nem csak a külsőségekre ad!
Akkor látom nem értetted a kérdését...
Persze, ne ragadjon le! De ez a srác sose tetszett neki fizikailag, nem vonzódott hozzá. Csak külső ismerősök unszolásra jött össze vele!
Ergo hülyíti a srácot az elejétől ez pedig igen is csúnya dolog! Össze se kellett volna vele jönnie és akkor nyugodtan keresgélhetné azóta is a menő, macsó jancsikákat.
Csaj: Szia, hallod mit jelent az hogy Gn?
Srác: Jó éjt.
Csaj: Neked is.
És többé nem beszéltek🤷🔥
Na, ez
"Csaj: Szia, hallod mit jelent az hogy Gn?
Srác: Jó éjt.
Csaj: Neked is."
Azé eléggé alattomos megfutamodás:S:D Én ezt nem javaslom, ez nagyon aljas, nagyon sunyi, és valamint még gyáva húzás lenne szerintem. :) Úgyhogy én ezt az utolsó ötletet nem támogatnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!