Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzünk vissza egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzünk vissza egy férfit, aki kevésnek érezte magát?

Figyelt kérdés
A barátnőimmel most tartottam gyűlést, egy hete lettem szingli. Minden olyan szépen alakult, hónapokig udvarolt, tényleg cuki volt. Aztán amikor kezdődött a karantén felajánlottam, hogy költözzön hozzám. Persze, pár héttel később kilépett, először időt kért, majd összevesztünk és végleg szakított. A barátnőim szerint megijedt. Most nem szól hozzám, fent van a társkeresőn, ahol anno megismerkedtünk. Nem voltak vitáink, az utolsó hetekben volt egy kicsit tartózkodóbb. Én még mindig nagyon szeretem őt, de egyszerűen nem áll szóba velem. Nyilván nem zaklatom, de így egyre jobban eltávolodunk. Segítsetek, mit tegyek? :(
2020. ápr. 24. 20:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Az miből derült ki, hogy "kevésnek érezte magát"?
2020. ápr. 24. 20:37
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Semmit se tegyél. Kész, ennek vége. Lépj túl rajta és keress mást.
2020. ápr. 24. 20:37
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

Nincs ilyen, hogy egy pasi megijed. Mitől ijedne meg, az érzéseitől?😀 Ez egy jó nagy kamu duma! Te se ijedsz meg attól, ha szerelmes leszel!

Rendes párkapcsolatban voltatok vagy csak szexeltetek?

2020. ápr. 24. 20:39
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sehogy. Aki ilyen egyértelműen szakít és már társkeresőn is fent van, annak nem ér annyit a kapcsolat, hogy egy kicsit is küzdjön érte. Az a baj az ilyen emberekkel, hogy belemennek ugyan a kapcsolatba teljes önbizalomhiánnyal, de kis idő múlva kilépnek belőle. És ezt a másik fél szenvedi el, és magában keresi a hibát. Az ilyenek csak lehúzzák az önbecsülést! Tudom, hogy most ezt érzed, de ha hajkurászod továbbra is, rosszabb LESZ.
2020. ápr. 24. 20:42
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ez olyan hihetetlen? Ha néhány hónap járás után nektek bemondanák, hogy költözz oda, gondolom ti se hagynátok ott csapot-papot és ugranátok át. Van akinek ez túl gyors. Valamint az se derül, hogy mi volt a nagy összeveszés.
2020. ápr. 24. 20:45
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kevésnek érezte magát. Beijedt az összeköltözéstől, ennyi. Felejtsd el.
2020. ápr. 24. 20:46
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Ahhg, de megijedtem a kérdésedtől. 😃 Szerintem ne kezdjenek a barátnők kombinàlni...női logika, már ha érted. Ez a hajó elment, túl rámenős lehettél vagy időközben valamiért kiábrándult belőled, csak nem akarta mondani.
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevésnek érezte magát, egyszerűen csak nem szeretett, nem akart semmit veled ami elköteleződés.
 9/30 A kérdező kommentje:

Na, leírom. Csak már picit sok volt a bor, bocsássatok meg :(

Szóval fél évig voltunk együtt. nagy szerelem, imádtuk egymást, semmi vita vagy ilyesmi. Karácsonykor bemutatta nekem a fiát, onnantól a volt asszonypajti nyírt minket. Egy éve vált el. Naggggyon durva dolgokra gondoljatok: öngyilkossággal való fenyegetőzés, a gyereket kidobta cuccostól az utcára, hogy majd az új anyuka felneveli, az exemnek napi szinten írogatta a szerelmes üziket, engem meg mindenféle negatív jelzőkkel látott el. És ez ment hónapokig. Fenyegetett a csaj, hogy a munkahelyem előtt megvár, a gyerek nevében írogatott a fészbukon nekem durva dolgokat. Kész téboly volt karácsony óta az életünk, megmondta, hogy tönkre fog minket tenni :( Én márciusban elmentem egy pszichológushoz, mert már nem bírtam ezt a lelki nyomást, hogy mit tegyek. Ő azt mondta, hogy nem fog soha a feleség engem békénhagyni, annyit kérjek a páromtól, hogy engem ne terheljen a múlttal.... Én közben egyre jobban megszerettem, szerettem volna összeköltözni vele, esetleg közös gyereket is. És azt mondják a csajok, ettől ijedhetett meg :( persze, ha most tudnám, hogy ezzel kergettem ki a világból, azt mondanám, csináljuk vissza :( Pár hete nagyon kifordult magából, már nem ölelt úgy, a szex is kevesebb volt. A karanténra fogtam, volt most mindenkinek elég, ráadásul az exe a gyerektől is eltiltotta (először azt mondta, miattam, majd a karantén miatt). Aztén elém állt, hogy ő szünetet akar. Oké. Szünet. Elengedtem. Tökre normális voltam, mondom tudja meg, milyen nélkülem. Aztán elkezdték mondani a barátok, hogy itt valami nem okés... én meg amíg dolgozott felmentem a lakására, és a gépe mindig be van kapcsolva (bármikor használhattam), én meg belenéztem a dolgaiba... egy beszélgetést találtam, a volt feleségével mailezett, mert már mindenhol le volt tiltva az exem a csajnál. A csaj engem szidott a szokásos stílusban (nyomdafestéket nem bír és síp...), az exem meg mint egy hősszerelmes, írkált neki, hogy ő még mindig érez valamit iránta... Na, én meg persze kivertem a hisztikét :( kipakoltam a cuccait, hogy húzzon el, ja először tagadott mindent, aztán elvitte a cuccait. Most rohadtul hiányzik. Olvastam egy hülye cikket, hogy a pasik először tök szerelmesek, tényleg virágcsokrok, utazások, kényeztetés, majd a cikk szerint mélypont, és ha a nő túl sokat akar és a pasi nem tud igazán vadászni ránk már tovább, utána arrébbáll... nem voltam már neki meghódítandó terület, mert igazándiból én a gyenge pontjaimat mutattam, miszerint összeköltöznék, blablabla... :( én nagyon szeretem, de persze felmosó sem akarok lenni, oké, emelt fej meg minden, de itt bőgök és látom, hogy fent van a társkeresőn már... rohadtul hiányzik, vissza szeretném őt szerezni, nyilván hülye vagyok meg most lehülyep.csáztok majd... de úgy érzem, ő életem szerelme. Mindenki azt mondta, mi annyira összeillünk. És itt úszik el az egész, ő csajozik, én meg nézem, hogy végleg elmegy. Nincs fent a közösségi médiában, ergo még csak látni sem látjuk egymást... itt kapaszkodom ebbe a nyamvadt kis társkeresős oldalba, hogy "lássam" :( Jó, jöhet a lehülyézés :(

2020. ápr. 24. 20:57
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem az jön le, hogy kevésnek érzete magát, hanem hogy nem szeretett téged igazán. Ezért rémítette meg az összeköltözés gondolata. Amúgy a leírt szitu alapján csak jól jártál, kell neked ez a cirkusz?
2020. ápr. 24. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!