Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzünk vissza egy férfit, aki kevésnek érezte magát?
Nincs ilyen, hogy egy pasi megijed. Mitől ijedne meg, az érzéseitől?😀 Ez egy jó nagy kamu duma! Te se ijedsz meg attól, ha szerelmes leszel!
Rendes párkapcsolatban voltatok vagy csak szexeltetek?
Na, leírom. Csak már picit sok volt a bor, bocsássatok meg :(
Szóval fél évig voltunk együtt. nagy szerelem, imádtuk egymást, semmi vita vagy ilyesmi. Karácsonykor bemutatta nekem a fiát, onnantól a volt asszonypajti nyírt minket. Egy éve vált el. Naggggyon durva dolgokra gondoljatok: öngyilkossággal való fenyegetőzés, a gyereket kidobta cuccostól az utcára, hogy majd az új anyuka felneveli, az exemnek napi szinten írogatta a szerelmes üziket, engem meg mindenféle negatív jelzőkkel látott el. És ez ment hónapokig. Fenyegetett a csaj, hogy a munkahelyem előtt megvár, a gyerek nevében írogatott a fészbukon nekem durva dolgokat. Kész téboly volt karácsony óta az életünk, megmondta, hogy tönkre fog minket tenni :( Én márciusban elmentem egy pszichológushoz, mert már nem bírtam ezt a lelki nyomást, hogy mit tegyek. Ő azt mondta, hogy nem fog soha a feleség engem békénhagyni, annyit kérjek a páromtól, hogy engem ne terheljen a múlttal.... Én közben egyre jobban megszerettem, szerettem volna összeköltözni vele, esetleg közös gyereket is. És azt mondják a csajok, ettől ijedhetett meg :( persze, ha most tudnám, hogy ezzel kergettem ki a világból, azt mondanám, csináljuk vissza :( Pár hete nagyon kifordult magából, már nem ölelt úgy, a szex is kevesebb volt. A karanténra fogtam, volt most mindenkinek elég, ráadásul az exe a gyerektől is eltiltotta (először azt mondta, miattam, majd a karantén miatt). Aztén elém állt, hogy ő szünetet akar. Oké. Szünet. Elengedtem. Tökre normális voltam, mondom tudja meg, milyen nélkülem. Aztán elkezdték mondani a barátok, hogy itt valami nem okés... én meg amíg dolgozott felmentem a lakására, és a gépe mindig be van kapcsolva (bármikor használhattam), én meg belenéztem a dolgaiba... egy beszélgetést találtam, a volt feleségével mailezett, mert már mindenhol le volt tiltva az exem a csajnál. A csaj engem szidott a szokásos stílusban (nyomdafestéket nem bír és síp...), az exem meg mint egy hősszerelmes, írkált neki, hogy ő még mindig érez valamit iránta... Na, én meg persze kivertem a hisztikét :( kipakoltam a cuccait, hogy húzzon el, ja először tagadott mindent, aztán elvitte a cuccait. Most rohadtul hiányzik. Olvastam egy hülye cikket, hogy a pasik először tök szerelmesek, tényleg virágcsokrok, utazások, kényeztetés, majd a cikk szerint mélypont, és ha a nő túl sokat akar és a pasi nem tud igazán vadászni ránk már tovább, utána arrébbáll... nem voltam már neki meghódítandó terület, mert igazándiból én a gyenge pontjaimat mutattam, miszerint összeköltöznék, blablabla... :( én nagyon szeretem, de persze felmosó sem akarok lenni, oké, emelt fej meg minden, de itt bőgök és látom, hogy fent van a társkeresőn már... rohadtul hiányzik, vissza szeretném őt szerezni, nyilván hülye vagyok meg most lehülyep.csáztok majd... de úgy érzem, ő életem szerelme. Mindenki azt mondta, mi annyira összeillünk. És itt úszik el az egész, ő csajozik, én meg nézem, hogy végleg elmegy. Nincs fent a közösségi médiában, ergo még csak látni sem látjuk egymást... itt kapaszkodom ebbe a nyamvadt kis társkeresős oldalba, hogy "lássam" :( Jó, jöhet a lehülyézés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!