Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez csak szerintem nem fair tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nem fair tőle?

Figyelt kérdés

Barátomnak múlt héten hétfőn kifakadtam,hogy nem annyira mutatta ki hogy szeret engem,sose mondta hogy szeret,de azért a maga módján kimutatta és mióta együtt vagyunk e téren sokat változott. Utána 2 napig nem találkoztunk és mikor taliztunk,mondta hogy gondolkodott és ő ezen nem tud változtatni és nem akarja hogy ez miatt nekem rossz legyen. Kérdeztem tőle,hogy szeretsz engem? És mondta,hogy igen,de nem érzi a rózsaszín ködöt...igazából megmondtam neki,hogy én sem éreztem soha és az szerintem egy illuzió,ami elmúlik és én úgy szerettem bele hogy az elejétól kezdve tudtam és láttam mi a hibája..beszélgettünk azt mondta hagyjam és keres pár nap múlva..na hát azóta sem írt és engem ez iszonyatosan bánt,mert én így nem tudom lezárni és elengedni bármennyire szeretném. Hallanom kell,hogy vége. Mit tennétek a helyemben? Arra is gondoltam már átmegyek hozzá,hogy felnőtt emberek módjára lezárjuk normálisan ezt az időt. Ez gáz? Vagy ti mit tennétek?

Köszönöm mindenkinek,csak nagyon magam alatt vagyok :(

2020. ápr. 17. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Az a nézetem, hogy ha ilyen könnyen tovább állt, akkor már régebben gondolkozott a szakításon, de biztosra nem állítom. Tőle kérdezd meg.
2020. ápr. 17. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nőként kérdezem kérdező: mi a francért kell ilyenen hisztizni? Képzeld, vannak olyan emberek, akik nem ömlengenek, nem csöpögnek és rózsáznak, meg romi vacsiznak minden nap. Azt mondod a maga módján kimutatta. Képzeld a férjem is csak a maga módján mutatja ki. Évente talán egyszer mondja hogy szeret, virágot sose kaptam tőle (azt mondja az a temetőbe meg az esküvőkre való). Mégis együtt építjük az életünket, bármit megtenne értem, és mindent meg tudunk beszélni.

Szóval szerintem felesleges egy ilyen hiszti miatt szakítani. Szerencsétlen jóember csak időt akar adni hogy nyugodjál már meg.

2020. ápr. 17. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kimondta es lezarta. A kereslek par nap mulva, a majd hivlak magyar forditasban azt jelenti, engedj menni, nem akarok magyarazkodni.

El kell fogadnod, hogy szakitottatok, ez mar megtortent. Meg ha nem is elfogadhato a modja.

2020. ápr. 17. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Hat, kb ennyire erdekled, o igy lezarta. Lepj tovabb.
2020. ápr. 18. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!