Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elhagyott, nem szeret már, nem akar beszélni velem többet, az miért nézi meg mindig 5 percen belül az instagram sztorimat?
Figyelt kérdés
Lehet hogy bugyuta kérdés, de én meg azt mondom hogy ez bugyuta viseljedés. Magamról tudom hogy ha valakiből elegem can akkor elegem van. Ha nincs elegem, akkor meg nem szakítok.2020. ápr. 14. 19:07
11/19 anonim válasza:
Nekem kéne rá írjak?
De hát nem hajlandó velem beszélni se
Mi a francnak néz?
Tényleg nem értem
Szeretem őt és hiányzik
De zaklatni se akarom
Ha meg lesz valakije és látom is
Biztos szívfájó lesz számomra
12/19 A kérdező kommentje:
Ne írj neki, én se teszem. Biztos éreznek még valamit, de nem eleget ahhoz hogy újrakezdjék. Majd ha eléggé hiányzunk megjelennek. Ne alázkodjunk meg, tartsunk ki. ✊🏼
2020. ápr. 14. 19:45
13/19 anonim válasza:
Nézi hogy azóta találtál-e már valakit.
14/19 anonim válasza:
De ha ennyire zavar, meg neheztelsz rá, akkor miért nem tiltod? Kicsit olyan érzésem van, hogy azért hagyod, mert reménykedsz hátha visszajön.
15/19 anonim válasza:
Hát jó én erre várok hónapok óta
De egy lány nem fog magától vissza jönni
Amúgy ő offolta a kapcsolatot nem én
Nem fogok neki írni akkor :)
Megfogadom a tanácsod
Csak nincs nap h ne gondolnék rá
Remélem lesz mostmár valami változás pozitív irányba...
Szeretem nagyon még ha el is hagyott nem számít miért...
16/19 A kérdező kommentje:
#14 igen, persze. Ő hagyott el engem, én még szeretem, ezért nem is tudom letiltani. Reménykedem, és nem értem abszolút a viselkedését, de nem fogok még jobban megalázkodni. Így is azzal búcsúztam el tőle, hogy ha akarsz megtalálsz. Ezt már kicsit bánom.
2020. ápr. 14. 20:18
17/19 anonim válasza:
Nana... Nem csak a nők. Nálam és a volt barátomnál ugyanez a helyzet. Ő volt az aki lekoptatott, nem válaszolt napokig. Nem régóta volt meg az új nője (akiről nem tudtam), rákérdeztem talizunk-e ha már úgyis itt lakok már Budapesten, azonnal látta hogy írtam, aztán másnap este írt egy annyit hogy "mostanában sok minden van." Azóta nem kerestem és ő se engem, de instán folyton megjelenik mint egy szellem. Van olyan sztori amit nem néz meg, de többségében látja. Nem tudom az okát... valószínűleg a kíváncsiság, őt ismerve inkább hiúságból eredő, hogy lássa miket csinálok és ha posztolok a barátomról (ami meg nem szokásom) lássa hogy esetleg mennyivel jobb/rosszabb nála, meg hogy ellenőrizgessen.
18/19 A kérdező kommentje:
#17 de mit ellenőrizgetnek???
2020. ápr. 14. 21:11
19/19 anonim válasza:
Tudni akarják mit csinálsz nélkülük, kivel vagy, van-e új kapcsolat a láthatáron, mennyire boldog az életed mióta nem részese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!